Levi Melancarkan Jeans untuk Setiap Jenis Tubuh

Lapan puluh satu tahun selepas memulakan debut wanita pertama mereka, 701, Levi akan kembali kepada asas-asas untuk koleksi terbaru mereka. Dilancarkan malam tadi di New York City, Lot 700 dibina untuk seseorang “tidak terlalu lurus, tetapi juga tidak terlalu curvy,” kata Jill Guenza, Naib Presiden Global Levi Reka Bentuk Wanita. “Kami mengambil seluar jeans ini di seluruh dunia ke sembilan bandar yang berbeza dan meninjau ribuan wanita untuk mencari yang sesuai untuk banyak badan yang berbeza.”

Dianjurkan oleh bentuk kaki, Lot 700 merangkumi 710 Super Skinny, 711 Skinny, 712 Slim, 714 Straight, 715 Bootcut, dan 721 High Rise Skinny. Semua gaya mempunyai poket belakang yang lebih besar untuk menyerlahkan aset-aset pepatah, dan beban dan banyak peregangan. “Terdapat begitu banyak inovasi dalam teknologi kain regangan sekarang, kami merasakan kita boleh melihat sesuai dan kain dengan cara yang baru bersama-sama,” kata Guenza. “710 Super Skinny misalnya mempunyai 50 peratus hingga 90 peratus regangan di setiap pasangan, jadi mereka sangat selesa.”

BERKAITAN: Trend Denim Paling Hangat Hollywood

Walaupun Guenza berpendapat bahawa 711 Skinny adalah pasangan yang paling menyanjung untuk mana-mana jenis badan, dia mencadangkan 721 High Rise Skinny untuk mereka di bahagian kecil. “Jika kaki anda sedikit pendek, kenaikan tinggi akan benar-benar memanjangkannya dan menjadikan mereka kelihatan panjang,” katanya. Bagi wanita yang mempunyai kelebihan sedikit di bahagian pinggul, Guenza menawarkan sehingga 715 Bootcut untuk “melancarkan badan dengan cara yang hebat.”

Guenza meneruskan, “matlamat koleksi baru ini adalah untuk membolehkan semua orang berpartisipasi dalam denim yang hebat.” Seolah-olah ia akan menjadi lebih mudah untuk pergi membeli-belah jean mulai musim luruh ini.

Video yang Berkaitan: Ketahui Sebab Kenapa Kahlana Barfield Suka Denim Denim Off-White

PHOTOS: Bintang dalam Jeans

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 43 =

map