Liam Hemsworth Menerima Mesej Sweet dari Miley Cyrus dan Anjing Dora mereka

Miley Cyrus bukan satu-satunya yang merindui Liam Hemsworth ketika dia pergi-anak anjing manis mereka Dora juga!

Pada hari Ahad, Hemsworth yang kelihatannya teragak-agak berkongsi gambar dirinya sendiri dan Dora, campuran Wolfhound Ireland kesayangannya, yang dia katakan dengan ringkas, “#thuglife.” Cyrus juga mengulas mengenai ‘tulisan gram’. Beruntung, anda mempunyai bayi yang kabur “

#thuglife

Satu jawatan yang dikongsi oleh Liam Hemsworth (@liamswsworth) pada

Tidak lama selepas itu, Cyrus berbisik kembali dengan ucapannya sendiri kepada Dora, menyiarkan beberapa siri selfies dengan naungan gergasi. “Kami merindui kamu @liamswsworth!” bintang pop menulis bersama pics. “(Pengorangan pagi Dora lebih menyerupai ROARS),” tambahnya.

Kami merindui anda @liamhemsworth! ☀️ ☀ ☀ ️ �� ☀ ☀ ☀ ️ ️ ️ ️ (((((�� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Miley Cyrus (@mileycyrus) pada

Cyrus dan Hemsworth menyelamatkan Dora, yang dinamakan sempena pertunjukan Nickelodeon, dari Wylder’s Holistic Pet Center di Los Angeles pada tahun 2015, mencetuskan khabar angin bahawa mereka telah menghidupkan semula cinta mereka setelah menamatkan pertunangan mereka dua tahun lebih awal. Itu khabar angin, ternyata benar. Pasangan itu bernasib baik untuk Dora-masih lagi “on” lagi.

BERKAITAN: Peminat Miley Cyrus Adakah Menangis Melalui Tanggapannya terhadap Foto Liam Hemsworth

Kami tahu jika kami adalah Miley (dan Dora), kami juga akan kehilangan Liam!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 94

map