Lihat 3 Hot Hemsworth Brothers Menutup Karpet Merah

Siapa kata tiga orang orang ramai mungkin tidak pernah memandang kepada semua saudara lelaki Hemsworth kacak pada masa yang sama. Perasmian filem terakhir Chris Hemsworth pada Isnin ini, Percutian, melihat satu lagi dos gula mata dengan cara Thor bintang muda dan lebih tua: Liam, 25, dan Luke, 33.

Kedua saudara sulung kedua membawa isteri-isteri mereka yang cantik dan memakai warna biru untuk acara L.A. Chris, 31, memilih sutra biru diraja manakala Lukas memakai baju depan dengan warna yang lebih terang-dan mereka kelihatan sama-sama pelik dengan kemeja mereka diikat pada leher. Sementara itu, bayi daripada kumpulan itu, Liam, berdiri di dalam ensemble hitam-putih klasik.

Dalam filem baru, yang melanda teater pada hari Rabu, Chris mengambil rehat dari wataknya yang berayun-ayunnya untuk menggambarkan anchorman gembira. Dan juga anak tengah Bukan satu-satunya yang meletakkan senyuman di wajah kami. Pada awal tahun ini, ketiga-tiga trio itu telah kami ketawa semasa monolog Saturday Night Live– Sekeping bukti penting yang seolah-olah menunjukkan bahawa saudara-saudara Aussie adalah kesempurnaan sempadan. Kami berharap dapat melihat lebih banyak kuasa gabungan trio berbakat dalam masa terdekat.

PHOTOS: Perubahan Chris Hemsworth kelihatan

VIDEO YANG BERKAITAN: Bertemu dengan Gaya Ansel Elgort

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 + = 48

map