Lihat Ballot Grammy 2018 Sebelum Pertunjukan Rasmi

Kiraan undur sehingga Grammys 2018 sedang berlangsung, dan hanya beberapa hari lagi sehingga kita akan tahu siapa yang membawa pulang trofi di industri muzik tahun ini. Dengan 84 kategori yang boleh dilalui, tidak semua anugerah akan disampaikan secara langsung semasa upacara pada 28 Januari.

Sama ada anda merancang menonton keseluruhan pertunjukan atau tidak, menatal menerusi penama boleh memberikan banyak gambaran mengenai apa yang Akademi Rakaman menjawab secara positif pada tahun ini. Klik di sini untuk memuat turun undian kategori undian yang boleh dicetak, dan dapatkan diri anda untuk menyempurnakan persembahan sebelum hari besar.

TK
Phil McCarten / CBS / Getty Images

Jika anda mahu mengambil langkah tambahan dan menjadi paling memaklumkan pemerhati Grammy, juga lihat senarai lengkap siapa yang dinamakan untuk Grammy, dan yang akan tampil semasa pertunjukan.

Tune ke Anugerah Grammy 2018 yang disiarkan langsung dari Madison Square Garden pada hari Ahad, 28 Januari, jam 7:30 pagi. ET pada CBS.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 78

map