Lihat Birthday Girl Christina Aguilera, Kemudian dan Sekarang

Tuan-tuan dan puan-puan, hari jadi Lady Marmalade!

Christina Aguilera beralih 35 hari ini dan dia juga meraikan kembali ke musim 10 Suara. Aguilera bersedia untuk bangkit sebagai peranannya sebagai jurulatih di sebelah bintang Blake Shelton, Adam Levine dan Pharrell Williams. Walaupun kita perlu menunggu sehingga Februari 2016 untuk kembali, kita melihat kembali perubahan transformasi penyanyi sejak tahun 1985 untuk menghormati hari besarnya.

Dapatkan lelaki siap … mama comin ‘back …….. #TheVoice # Season10

Gambar yang disiarkan oleh Christina Aguilera (@xtina) pada

Pemain berusia 35 tahun pertama kali meletup di tempat kejadian pada 1990-an Carian Bintang dan sebagai pembantu rumah dalam Mickey Mouse Club bersama Justin Timberlake, Britney Spears dan Ryan Gosling. Pada tahun 1999, Aguilera kemudian merilis album debut bertajuk dirinya sendiri dengan hits termasuk “Genie in a Bottle,” “Apa Girl Wants” dan “Come on Over Baby (All I Want Is You).”

BERKAITAN: Bekas Suara Jurulatih Christina Aguilera pada Blake Shelton dan “Love Connection” Gwen Stefani

Apa yang berlaku seterusnya adalah pujian dunia kerana dia terus melepaskan lebih banyak album, termasuk 2002 Dilucutkan dan 2006 Kembali kepada asas. Secara keseluruhannya, Aguilera telah melancarkan tujuh rekod dan juga telah berkolaborasi dengan beberapa lagu hit, termasuk “Moves Like Jagger” dan “Say Something” dari A Great Big World, yang memperoleh Anugerah Grammy untuk Prestasi Kumpulan Terbaik / Duo Terbaik.

Selain daripada usaha muziknya, sensasi pop juga merupakan ibu kepada dua, anak lelaki Max Liron Bratman (dengan bekas suami Jordan Bratman) dan anak perempuan Summer Rain Rutler, yang dia berkongsi dengan tunangan Matthew Rutler. Untuk menghormati ulang tahun ke-35 pop diva, perhatikan kembali perubahannya selama bertahun-tahun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map