Lihat Cara Delevingne dalam Poster Filem Baru untuk Kota Kertas

Penampilan pertama kami di Cara Delevingne sebagai Margo Roth Spiegelman di Kota Kertas akhirnya di sini. John Green tweeted poster untuk filem pagi ini-dan jika anda tidak teruja melihat model memainkan watak utama dalam filem ini, anda sepatutnya sekarang!

BERKAITAN: Tonton Cara Delevingne dalam Filem Amanda Knox Wajah Malaikat Trailer

Poster filem ini juga mempunyai Nat Wolff, aka Quentin Jacobsen dalam filem itu, dan di atas pelepasannya, Green berkongsi apabila kita akan dapat melihat treler pertama untuk filem itu. “Saya akan memulakan debut trailer #PaperTowns secara langsung di The @TODAYshow Khamis depan 19 Mac!” dia tweeted.

BERKAITAN: 50 Model yang Menukar Sejarah Fesyen, Menurut Nigel Barker

Kota Kertas bercerita kisah pengembaraan Quentin dan Margo satu malam yang berubah menjadi perjalanan jalan di mana Quentin mesti mencari Margo, yang tiba-tiba menghilang. Filem ini mencatatkan teater pada 24 Julai dan mengikuti novel YA yang pertama di Green yang berubah menjadi sebuah gambar gerakan utama, Kerosakan di Bintang Kami.

BERKAITAN: 20 Kali Kita Dikehendaki Cara Rambut Delevingne

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map