Lihat Diri Anda di Hairstyles Terbaik 2016 Oscars

Walaupun musim anugerah hampir berakhir dengan Oscars pada hari Ahad malam, solek cantik dan momen rambut akan menjadi segar dalam fikiran kami untuk bulan-bulan yang akan datang, menjadikan kami hampir tergoda untuk mempunyai hairstylists kami mengambil penampilan dari karpet merah ke dunia sebenar. Tidak perlu membuat tempahan – kami hanya menambah gaya rambut yang menakjubkan yang dipakai oleh Julianne Moore, Lady Gaga, Andra Day, dan banyak lagi bintang untuk InStyle‘s Makeover Hollywood Tool supaya anda dapat mencuba penampilan cemerlang di Anugerah Akademi, tanpa menggunakan skuad glam.

Mulailah dengan memuat naik foto anda, dan sebaik sahaja anda memilih dan meletakkan pilihan gaya rambut anda, kongsi pandangan baharu anda di Facebook dan Twitter untuk melihat apa yang difikirkan oleh rakan anda. Anda juga boleh menghantar gaya anda ke Instagram sebagai #MakeoverGram melalui alat dan menonton dua kali ganda sahaja gulung dalam.

BERKAITAN: Keindahan 16 yang paling menarik kelihatan dari tahun 2016 Oscar

Teruskan ke Alat Makeover Hollywood kami untuk bermula sekarang!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map