Lihat Emma Roberts ‘Transformasi Rambut Terkini

Satu minit dia berambut perang, maka dia adalah rambut merah, dan kini terdapat satu lagi warna baru di bandar! Emma Roberts adalah ratu transformasi rambut, dan dia sekali lagi, menukar warna merah terangnya untuk nada yang diilhamkan gem: kuarsa berasap.

VIDEO: Transformasi Kecantikan Emma Roberts Melalui Tahun Ini

 

Apabila baru-baru ini kita melihat Roberts di atas permaidani merah Oscars, dia menggosok rambut merah yang berani-warna yang selalu kelihatannya kembali. Walau bagaimanapun, apabila pelakon berusia 26 tahun itu bersedia untuk projek yang akan datang, dia akan meluangkan sedikit masa sebagai si rambut coklat. Roberts melangkah ke Instagram pada hari Jumaat untuk memamerkan naungan coklatnya yang baru, yang dikenali sebagai “Smoky Quartz.” Warna ini dibawa kepada anda oleh pencukur rambut Nikki Lee dari salon Nine Zero One.

#SmokyQuartz untuk filem seterusnya saya �� terima kasih kepada yang terbaik @ nikkilee901 @ kelcey901 @ninezeroone ❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Emma Roberts (@marmaroberts) pada

Dalam cerita Instagram yang comel, Roberts, yang memakai telinga bunny Snapchat, menjelaskan bahawa Lee mengubahnya menjadi kristal kegemarannya untuk peranan yang akan datang.

– #EmmaRoberts melalui Kisah Instagram @ nikkilee901, bercakap tentang warna rambutnya yang diilhamkan #smokyquartz.

Jawatan yang dikongsi oleh Emma Roberts Fansite (@marmarobrts) pada

Walaupun Roberts menyatakan rupa ini adalah untuk filem seterusnya, dia tidak menentukan yang mana. The Menjerit Queens bintang sebenarnya mempunyai beberapa projek dalam perancangan untuk tahun ini: Dia dijangka untuk membintangi thriller psikologi Man Spinning, serta filem indie yang akan datang Empat musim. Kita perlu tunggu dan lihat bintang filem mana rambut kuarum berasap.

BERKAITAN: Dapatkan Inspo Outfit dari Emma Roberts’s Instagram Best Posts Ever

Bersiap sedia untuk # Oscars2017 terima kasih kepada kampung saya ���� rambut: @ nikkilee901 solek: @ctilburymakeup gaya: @britelkin @kakeykake @elkin nails: @jennahipp dan juga ibu saya dan sis kecil untuk membuat saya ketawa @ggrace_nickels ❤

Satu jawatan yang dikongsi oleh Emma Roberts (@marmaroberts) pada

Menghirup dan merendam dalam beberapa hari pertama tahun 2017 di @Coach Delancey menonton #TimeforCoach #Partner

Satu jawatan yang dikongsi oleh Emma Roberts (@marmaroberts) pada

Sementara itu, kami akan merenung warna rambut yang menjadi kegemaran kami di Roberts. Ia benar-benar panggilan yang sangat menarik-dia kelihatan baik dalam kesemuanya!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map