Lihat Harrison Ford’s Chisel 28 Tahun yang Lama dalam Pemulihan Awesome

Lama sebelum Harrison Ford menghidupkan skrin besar sebagai Han Solo, dia memainkan peranan kehidupan sebenar sebagai seorang tukang kayu yang tampan. Terima kasih kepada pemuzik Brazil, Sergio Mendes, kami dapat melihat abs dari pudar Ford dalam gambar mundur yang menakjubkan.

Mendes berkongsi imejnya di Facebook awal minggu lalu, tetapi Internet masih gila terhadap gambar nostalgia. Di bawah post dreamy pemuzik itu menaip, “” Force Awakens “! Sebelum Han Solo, ada seorang tukang kayu yang bernama Harrison Ford. Dan di sini dia, dengan krewnya, hari dia selesai membina studio rakaman saya pada tahun 1970 .. . Terimalah anda Harrison … bolehkah pasukan anda bersama … ” 

RELATED: Harrison Ford Praises “Extra Talented Talented” New Cast of Star Wars: Pasukan Awakens

Sekiranya anda tidak dapat memberitahu, Ford adalah yang di sebelah kanan dengan senyuman yang sama dan dikenali. Sudah jelas bahawa walaupun sebelum mendarat pertandingan hidup yang berubah-ubah seperti Han Solo, pasukan itu pasti kuat dalam Ford berbakat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map