Lihat Ivanka Trump Do Sports dalam $ 2,200 Gucci Dress

Sukan, saya betul? 

Sekarang, saya tidak tahu mengenai anda, tetapi saya biasanya sukan dalam pakaian sukan. Ini tidak berlaku untuk Putri Pertama, Ivanka Trump, yang boleh bersukan dalam pakaian peralihan-kami bercakap Gucci! -Dan flat mewah.

Ivanka Trump Football
Susan Walsh / AP / REX / Shutterstock

Ivanka mempamerkan keupayaannya untuk berpakaian sukan (berpakaian peralihan navy, $ 2,200 di Nordstrom) sambil menyokong Hari Ayahnya di Rumah Putih, yang dianjurkan oleh Majlis Presiden mengenai Sukan, Kecergasan dan Pemakanan. “Bersama-sama, kami mengesahkan komitmen kami untuk meningkatkan penyertaan #YouthSports, kerana semua anak berhak mendapat kesempatan untuk bermain,” tulis Ivanka di Instagram. 

Hari ini Presiden Trump menganjurkan #FieldDay di White House dengan Majlis Presiden mengenai Sukan, Kecergasan dan Pemakanan yang diumumkan. Bersama-sama, kami mengesahkan komitmen kami untuk meningkatkan penyertaan #YouthSports, kerana semua anak berhak mendapat kesempatan untuk bermain.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ivanka Trump (@ivankatrump) pada

Kempen ini mengingatkan inisiatif Let’s Pindah Michelle Obama, yang menggalakkan anak-anak untuk, dengan baik, bergerak. Walau bagaimanapun, bekas Ibu Negara biasanya menukar rumahnya kepada J. Crew flat dan pakaian Jason Wu untuk kasut dan sweat terlebih dahulu, seperti bekas anak perempuan pertama Jenna Bush Hager, yang menyertai Obama untuk hari sukan yang menarik pada 2014. Oh, dan Mario Lopez ada juga.

Michelle Obama Visits Miami Parks For 'Let's Move' Event
Joe Raedle / Getty Images

Tetapi jika anda boleh bersukan di Gucci, Ivanka, lebih banyak kuasa untuk anda!

Presiden, yang mengakui bahawa dia tidak mendapat banyak latihan sendiri, berada dalam saman penuh dan mengikat untuk majlis itu, sementara bekas bintang NFL, Herschel Walker dan sukarelawan lain dibeli dalam seluar dan polo. 

Kami benar-benar tidak boleh mengatakan bahawa kami terlalu terkejut melihat Trumps semua berpakaian untuk sukan-selepas semua, ini adalah apa yang ibu Ivanka, Ivana, digunakan untuk kelihatan seperti hari santai di lereng: 

Selamat Hari Ibu kepada ibu saya yang luar biasa dan pemain ski terbaik yang saya tahu! Love you �� #MothersDay

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ivanka Trump (@ivankatrump) pada

Seperti ibu, seperti anak perempuan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 4 =

map