Lihat Kedua-dua Tokoh Wax Mengesankan Zendaya di Madame Tussauds

Adakah Zendaya Coleman sebenar boleh berdiri? Bintang Disney mungkin baru bertukar menjadi 19, tetapi dia sudah menangkap beberapa peluang hebat. Di samping menjadi jurucakap baru untuk Chi, bintang ancaman triple sudah tidak mempunyai satu, tetapi dua lilin di bawah tali pinggangnya. Pada Sabtu, Madame Tussauds di San Francisco melancarkan kedua-dua patung itu, dan Coleman berada di tangan untuk melihat sekilas pada keserupaan saiz hidupnya..

Penampilan Coleman yang berani dan sempurna juga membantu penyanyi menubuhkan dirinya sebagai pembunuh permaidani merah. Oleh itu, secara semulajadi, dia menonjolkan gaya tunggalnya untuk acara istimewa dalam ensemble denim-on-denim. Patung-patungnya juga memodelkan dua penampilannya yang berputar-putar dari masa lalu: pakaian Bahan Bahan terang dari Anugerah Pilihan Remaja 2014, dan logam yang dipisahkan oleh Rubin Singer yang dipakainya pada 2014 Anugerah R & B / Hip-Hop BMI. Setiap pandangan adalah begitu banyak, ia hampir mustahil untuk memberitahu yang mana satu adalah bintang kehidupan sebenar. Tatal ke bawah untuk melihat ketiga-tiga belah sisi.

Zendaya wax figures embed 1
Beck Diefenbach
Zendaya wax figures embed 2
Beck Diefenbach
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map