Lihat Mariah Carey dan Bilik Gula Kanak-kanak Nick Cannon (Ya, Bilik Gula)

Mariah Carey dan anak-anak Nick Cannon hidup dalam Candyland kehidupan sebenar.

Sebagai bapa yang bangga memberi peminat melihat kehadiran kembarnya Maghribi dan Monroe yang berusia lima tahun pada karier Instagram pada hari Rabu, dia juga memamerkan sebuah bilik gula-gula besar di rumahnya yang membuat penurunan rahang kami.

“Bilik ini adalah sebab untuk semua aktiviti yang hiper! Bersabar menunggu Sugar Crash !!!,” America’s Got Talent tuan rumah itu memaparkan gambar itu, yang menunjukkan adik-beradik yang melepak di dalam bilik gula-gula dengan warna merah, dikelilingi oleh persembahan manis yang hebat, termasuk mesin gula-gula kapas, barisan dan baris bar gula-gula, balut gumballs, dan banyak lagi manis.

Bilik ini adalah sebab semua aktiviti hyper !!! Bersabar menunggu Sugar Crash!!!

Foto yang disiarkan oleh Lord NCREDIBLE ALMIGHTY ��IkeT�� (@nickcannon) pada

Dalam satu lagi gambar bilik, yang disebut Cannon “Candy Shop Cannon,” Monroe dapat melihat senyuman sambil mengetuk cincin permen yang berwarna-warni yang berwarna-warni sementara saudaranya meletakkan hiasan pertama di pokok Krismas mereka di bilik lain.

Walaupun Monroe mempunyai rancangan lain di Cannon Candy Shop!!!

Foto yang disiarkan oleh Lord NCREDIBLE ALMIGHTY ��IkeT�� (@nickcannon) pada

ROC meletakkan mentol pertama pada tahun ini!!!

Foto yang disiarkan oleh Lord NCREDIBLE ALMIGHTY ��IkeT�� (@nickcannon) pada

Adalah selamat untuk mengatakan bahawa Cannon, yang telah mengaku pada masa lalu menjadi kekasih permen, adalah seorang ayah yang menyeronokkan. Bukan sahaja dia mempunyai bilik yang penuh dengan gula-gula, tetapi dia menyimpan ruang tamunya dengan satu tan bola merah untuk membuat lubang bola untuk anak-anak kecilnya.

BERKAITAN: Mariah! Adele! Gaga! Holiday Karaoke Carpool Tidak Mendapat Lebih Baik

“Pukulan cepat di lubang bola sebelum tidur !!!,” Cannon menangkap gambar itu, yang menunjukkan senyuman Monroe bermain di lubang ketika abangnya melompat di dalamnya. Dan itu hanya satu bahagian dari keseronokan keluarga mereka, di mana trio memotong pokok dengan Carey yang terkenal “All I Want for Christmas Is You.”

Berenang cepat di lubang bola sebelum tidur!!!

Foto yang disiarkan oleh Lord NCREDIBLE ALMIGHTY ��IkeT�� (@nickcannon) pada

Anak-anak saya tidak suka apabila saya menyanyi … “Biarkan ia ke Mama !! LOL

Video yang disiarkan oleh Lord NCREDIBLE ALMIGHTY ��IkeT�� (@nickcannon) pada

Kanunan tahu bagaimana untuk merayakan hari cuti yang betul.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map