Lihat Meghan Markle dan Kiss Pertama Putera Harry sebagai Suami dan Isteri

Mereka kini telah disebut suami dan isteri!

Meghan Markle dan Putera Harry telah secara rasmi mengikat simpulan itu, dan mereka menutup perjanjian itu dengan ciuman yang sangat awam (dan sangat romantis), tepat di hadapan dunia.

Meghan Markle Prince Harry Kiss
Getty Images

Seperti mana-mana peminat kerajaan tahu, ciuman awam yang besar selepas pas nikah selalu menjadi pengeluaran. Bagi Prince Wililam dan Kate Middleton pada perkahwinan diraja 2011 mereka, ia berlaku pada balkoni besar apabila peminat adegan kelihatan. Putera Charles dan Princess Diana adalah yang mula-mula memulakan tradisi ciuman balkoni, tetapi kali ini, itu tidak betul-betul berlaku.

Bagi Meghan dan Harry, ia agak berbeza, iaitu kerana tidak seperti Istana Buckingham, tidak ada balkoni yang kelihatan di Kapel St. George di Windsor Castle. Namun, pada saat itu, langkah-langkah di kapel itu memberi penonton yang sama-sama memandang masa yang sama.

Tetapi tunggu, adakah ia benar-benar Meghan dan ciuman pertama Harry? Oleh semua akaun, kerana, jika peraturan masih berdiri seperti yang mereka lakukan untuk William dan Kate, mencium di Gereja England adalah dilarang sama sekali walaupun di majlis perkahwinan. 

BERKAITAN: Lihat Pakaian Perkahwinan Meghan Markle dari Setiap Angle

“Tidak akan ada cium semasa upacara perkahwinan,” Dr. Reeves sangat menghormati Dr John, Dekan Westminster menjelaskan tentang ciuman diraja pada tahun 2011, menurut ExtraTV. “Kami tidak melakukan perkara itu di Gereja England. Itulah sejenis perkara Hollywood: ‘Sekarang anda boleh mencium pengantin perempuan.’ Ia tidak berlaku di sini. “

Meghan dan Harry menamatkan perkahwinan diraja mereka dengan ciuman tidak kurang awam, walaupun, dan ia adalah momen yang sempurna. Tahniah kepada pasangan gembira pada hari besar mereka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 1 =

map