Lihat Moments Cutest Jason Sudeikis dengan Olivia Wilde pada Hari Jadi ke-42nya

Selamat ulang tahun, Jason Sudeikis! Yang pertama Saturday Night Live bintang bertukar 42 hari ini dan dia mempunyai banyak sebab untuk meraikan: Dia terlibat dengan tunang yang sama, Olivia Wilde, dengan siapa dia mempunyai dua anak, Otis anak lelaki berusia 3 tahun dan anak perempuan Daisy berusia 11 bulan.

Kedua-duanya telah menjadi perlawanan yang dibuat di Hollywood syurga sejak tahun 2011, dan mereka tidak berhenti berlumba-lumba satu sama lain sejak pertunangan 2013 mereka. Dalam sambutan ulang tahun ke-42 lelaki utama itu, lihatlah diri anda di galeri foto pasangan paling seksi mereka.

Jun 11, 2017

Pasangan itu berpakaian untuk Anugerah Tony 2017 di N.Y.C. Wilde terpesona dengan pakaian merah yang menjunam manakala Sudeikis bersesuaian dengan tux.

Kevin Mazur / Getty

Tahun lepas, Hari Ibu pelakon diberitahu InStyle yang mempunyai Wilde sebagai rakan kongsi adalah saat ibu bapa yang paling berbangga. “Apabila saya melihat Olivia dan cara dia menarik semua perkara ini, ia akan menjadi mudah untuk [Otis] membesar di rumah cinta dan penghormatan kerana saya merasakan seperti itu dengan ibunya, “katanya. benar. Saya fikir itu … mungkin apa yang saya paling bangga. “

BERKAITAN: Anak Olivia Wilde Otis Adalah Penggemar Bola Keranjang Cutest

Bagi Wilde, dia bergema sentimennya pada masa lalu, sambil menambah dia yakin mereka tidak akan menjadi satu lagi saga Hollywood. “Terdapat paku dan sapuan dan dataran tinggi dalam perniagaan ini. Saya telah melihat pasangan jatuh dari sana, dan ia menyayat hati,” kata Wilde.

“Anda tertanya-tanya apa yang akan berlaku -kah dia akan mengasihi saya sekiranya saya tidak berjaya? Adakah cemburu akan membunuh kita? Saya tahu ada masa ketika Jason bekerja lebih daripada saya, Saya teruja dengan apa yang dia akan menjadi, kedalaman apa yang dia ada. “

Kedua-dua ini pastinya kelihatan ketinggalan dalam cinta. Selamat hari jadi, Jason!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 + = 43

map