Lihat Permaisuri Merah Terbaik Rihanna dalam Kehormatan Ulang Tahun ke-27

Ketika datang ke litar permaidani merah, Rihanna tidak pernah mengecewakan. Sebenarnya, bintang itu, yang bernyanyi pada hari ulang tahun ke-27nya hari ini, membuatkan kami berjongkok sepanjang musim anugerah. Kes pada titik: gaib Giayattista Valli gaun yang dipakai pada Grammys tahun ini.

Kami mula-mula menangkap sekilas gaun yang mengagumkan ke arah akhir karpet merah Grammys, dan kemudian menjadi terobsesi dengan penciptaan yang panas-off-the-runway.

PHOTOS: Menghidupkan Ketibaan Karpet Merah Grammys

Pengarah kreatif Puma yang baru ditanam itu pastinya mempunyai hadiah untuk bertukar antara gaya manis dan seksi, memilih untuk menggunakan gaun palet yang diperibadikan dengan tangan yang dihiasi dengan lebih daripada 216,000 kristal Swarovski pada CFDA Anugerah Jun lalu, di mana dia memenangi Anugerah Ikon Fesyen. Sebagai penghormatan terhadap gaya pengambilan Rihanna dan gaya ulang tahunnya, kami melengkapkan penampilannya yang paling mengasyikkan di permaidani merah, dari nombor Stella McCartney pada 2011 hingga sekarang.

PHOTOS: Pakaian Rotan Merah Rihanna

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 + = 98

map