Lihat Pertama: Pakaian Giuliana Rancic untuk HSN

Hidup terus menjadi lebih baik untuk Giuliana Rancic! Di satu pihak, dia dan suami Bill mengalu-alukan anak lelaki baru Edward Duke minggu ini, dan di pihak yang lain, dia bersiap untuk melancarkan koleksi pertamanya untuk HSN, G oleh Giuliana Rancic. Keperibadian televisyen menghantar InStyle.com pandangan pertama tentang apa yang dapat kita harapkan: campuran pakaian dan skirt berpakaian kamera, kulit palsu dan jaket bulu yang diilhamkan oleh Hollywood, dan pakaian kaki hitam di mana-mana. “Mewujudkan G oleh Giuliana Rancic adalah impian saya dan saya sangat teruja untuk membawa koleksi saya ke HSN,”Rancic memberitahu InStyle.com semata-mata.”Reka bentuk saya semua tentang fit, fungsi, dan, tentu saja, gaya hebat … tiga perkara yang perlu setiap wanita dalam almari pakaian mereka.”Dengar lebih banyak daripada Rancic dalam video di atas, dan tonton lebih banyak lagi di halaman Facebook HSN. Potongan-potongan ini akan tersedia untuk $ 30 hingga $ 130 di HSN dan hsn.com mulai 21 September-pratonton mereka di galeri sekarang. 

LEBIH:• Giuliana dan Bill Welcome Son Edward • Giuliana’s Line for LOFT • Bill dan Giuliana di Do Something Awards • Oscars: Lihat Giuliana’s Look!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − 26 =

map