Lihat Seluruh Barisan Selebriti di New York Fashion Week

Zendaya, Blake Lively, and Emily Blunt
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Jonathan Borge

14 Feb, 2018 @ 12:45 petang

Biarkan ia menguasai glamor Tom Ford untuk memulakan Minggu Fesyen New York dengan bang.

Secara teknikalnya, pereka merayakan New York Fashion Week Men pada hari Selasa minggu lalu apabila dia menjemput para tetamu untuk melihat koleksi terbaru lelaki musim gugur 2018 tetapi selebriti masih terasa beramai-ramai. Ciara dan suami Russell Wilson kelihatan sangat tampan bersama-sama di Tom Ford, sudah tentu-di barisan hadapan, sementara pemuzik seperti Haley dan Pusha T duduk berdekatan. Ford juga mengalu-alukan lelaki itu di belakangnya Empayar, Lee Daniels, ditambah dengan tokoh-tokoh terkenal seperti Trevor Noah. Di samping itu, jurugambar pereka menunjukkan seluar di landasan, jadi terdapat banyak permen mata di catwalk.

VIDEO: Celebs Barisan Depan di New York Fashion Week Fall 2018

Pertunjukan womenswearnya bermula pada hari Khamis, dan lebih banyak selebriti seperti Julianne Moore, Sistine Stallone, Hailey Baldwin, dan Anwar Hadid melangkah keluar untuk pameran itu. Di Jeremy Scott, Cardi B membuat pintu masuk yang cukup, sementara persembahan Stuart Weitzman membawa Solange Knowles dan Dev Windsor.

Kemudian, bintang-bintang terus datang di Michael Kors, Calvin Klein, Jurulatih, dan Ralph Lauren.

Tinjau ke bawah untuk melihat semua selebriti duduk barisan depan di New York Fashion Week jatuh 2018.

Contents

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 + = 90

map