Lihat Semua Selebriti yang Pergi ke Super Bowl 2018

Pada 2018 Super Bowl, semua mata berada di Patriots dan Eagles ketika mereka menghadapi gelaran, tetapi walaupun begitu, sukar untuk tidak melihat beberapa wajah yang sangat terkenal di kalangan penonton. Selebriti telah melangkah keluar untuk menunjukkan kebanggaan pasukan, dan gambar mereka mengatakan semuanya.

Beberapa bintang, seperti Gisele Bündchen dan Olivia Culpo, ada di sana kerana mereka mempunyai hubungan dengan anggota pasukan (Culpo bertarikh Patriot WR Danny Amendola, dan kita semua tahu bahawa Bündchen berkahwin dengan suku akhir Patriots Tom Brady). Lain-lain, seperti Justin Timberlake dan Pink, berada di sana untuk berseronok dengan orang ramai yang menjadi peminat sukan.

Lihatlah beberapa bintang yang kita tengok di Super Bowl 2018 dan lihat sendiri.

Selamat Eagles untuk memenangi mangkuk Super, apa permainan yang! Tahniah Patriot untuk memberikan yang terbaik dan kepada cintaku, kami amat berbangga dengan anda kerana kami dapat melihat setiap hari komitmen, pengorbanan dan kerja keras yang telah anda setia untuk menjadi yang terbaik dalam apa yang anda lakukan. Kami sayang awak! ❤️ Parabéns Eagles por ganhar o Super bowl, que jogo! Parabéns Patriots telah menerima banyak kejayaan daripada mereka, tetapi mereka tidak mempunyai hak untuk melakukan apa-apa untuk membebaskan diri daripada mereka, atau pengorbanan dan pengorbanan mereka yang memerlukan bantuan untuk mengatasi masalah ini. Nós te amamos!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Gisele Bündchen (@gisele) pada

#LFG #SUPERBOWL

Satu jawatan yang dikongsi oleh Olivia Culpo (@oliviaculpo) pada

Tahniah kepada @philadelphiaeagles pada kemenangan Super Bowl pertama mereka dan @Patriot untuk perjuangan yang baik. Peminat adalah pemenang malam tadi! #RobertKraft @kennychesney #SuperBowlLII

Satu jawatan yang dikongsi oleh Alex Rodriguez (@arod) pada

Laces out …! #superbowllii

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessica Biel (@jessicabiel) pada

3 minit lagi. 1 mata permainan. #SBLII

Satu jawatan yang dikongsi oleh Justin Timberlake (@justintimberlake) pada

Mempunyai banyak keseronokan duduk di sebelah orang yang tidak dikenali di # superbowl52 pada tiket @group saya semoga @ kevinhart4real atau @diddy menghantar seseorang untuk mendapatkan saya dari kerusi saya di seksyen 140 baris 19 kerusi 22. Jadi saya boleh mendapatkan pemain bola sepak Suami.

Jawatan yang dikongsi oleh Tiffany Haddish (@tiffanyhaddish) pada

Cuba berlatih dengan selesema. Saya telah menunggu untuk menyanyikan lagu ini sejak tahun 1991 apabila saya melihat idola saya, Whitney Houston, memiliki lagu ini. Dan sekarang, peluang saya akhirnya datang. Dan ia hanya berlaku bahawa peluang ini datang apabila saya mempunyai dua kanak-kanak hidangan Petri kecil yang benar-benar batuk ke dalam MOUTH AKU dan menggosok gigi mereka pada pipiku. Anda tidak boleh menulis perkara ini yang saya sumpah! Dan di sini kita berada. Saya telah tiba di satu lagi impian saya yang perlahan-lahan menjadi sejenis mimpi ngeri. Saya akan memberitahu anda, ini adalah satu penghormatan terbesar dalam hidup saya, menyanyi lagu ini di hadapan keluarga saya, keluarga ketenteraan saya, ayah saya dan adik saya serta ibu bapa dan keluarga serta dunia. Dan EAGLES!?!?! Saya berjanji akan melakukan yang terbaik, seperti yang saya selalu lakukan. Setakat yang gremlins yang membawa saya ke dalam kekacauan ini, anda boleh batuk kepada saya sepanjang hayat anda. Jika pertandingan, bayi, anda menang. #spreadthelove #spreadthegerms #pleasegivememyvoiceback #ificansingimgonnakillit

Jawatan yang dikongsi oleh P! NK (@pink) pada

L O V E

Satu jawatan yang dikongsi oleh Diddy (@diddy) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map