Lihat Sofia Vergara Berubah ke Berkahwin dengan Peggy Bundy Kanak-kanak

Adakah anda Sofia? Sofia Vergara memutuskan untuk bermain jenaka kecil kepadanya Keluarga moden Suami TV Ed O’Neill minggu ini untuk meraikan bintang barunya di Hollywood Walk of Fame. Dia berpakaian seperti Peggy Bundy, isteri TVnya yang lain dari sitkom Fox lama Berkahwin dengan Kanak-kanak dan berkongsi foto dirinya di Instagram.

Dengan tanda dagangan Peggy yang mengusik rambut, solek tembaga, dan belahan utama, Vergara adalah seorang penari mati untuk bahagian Katey Sagal yang terkenal dari tahun 1987 hingga 1997. Pada foto itu dia menulis, “Adakah anda suka melihat ini Ed Oneal ????” dan termasuk emojis yang menangis ketawa:

Adakah anda suka melihat ini Ed Oneal ???

Foto yang disiarkan oleh Sofia Vergara (@sofiavergara) pada

Walaupun penggambaran Sagal tentang Peggy tidak dapat dilupakan, Vergara’s Keluarga moden watak, Gloria, adalah salah seorang suri rumah TV yang paling terkenal saat ini di udara. Musim ketujuh pameran ABC itu debutnya 23 September dan Vergara juga memberi suara kepadanya Musim 27 perdana The Simpsons, untuk bermain guru Bart.

BERKAITAN: Pemindahan Sofia Vergara

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map