Lihat Tom Brady’s Cutest Father-Son Moments dari Super Bowl Parade Victory

Tom Brady mempunyai banyak bangga. Quarterback Patriots bukan sahaja mendapat Ring Super Bowl kelima selepas mengetuai pasukannya untuk menang menentang Atlanta Falcons pada hari Ahad, tetapi dia juga mendapat keluarga yang paling popular, paling menyokongnya.

Selepas perayaan pasca permainan dengan isterinya, supermodel Gisele Bündchen, dan dua anak mereka-Benjamin, 7, dan Vivian, 4-di lapangan di Houston, Brady dan rakan sepasukannya pulang ke rumah untuk memastikan parti itu pergi dengan perbarisan kemenangan di Boston pada hari Selasa.

Tom Brady Superbowl Victory Parade - LEAD
Billie Weiss / Getty

Juara Super Bowl LI dan Benjamin kecil menghidupkan perarakan ke temasya anak lelaki yang paling manis. Menunggang di atas bot itik melalui jalan-jalan di Boston, Benyamin tersenyum ketika dia melambaikan tangan pada orang ramai di tengah kepingan confetti.

Tom Brady Superbowl Victory Parade - Embed 4
Pat Greenhouse / Boston Globe
Tom Brady Superbowl Victory Parade - Embed 1
Billie Weiss / Getty
Tom Brady Superbowl Victory Parade - Embed 3
Craig F. Walker / The Boston Globe
Tom Brady Superbowl Victory Parade - Embed 2
Billie Weiss / Getty

Dan kerana kebesarannya berjalan dalam keluarganya, pada satu ketika Ben sedikit mencuri pertunjukan dan menjadi pahlawan baru kami, ketika dia memaku dab.

“Hujan turun jatuh, Benny dabbin di atas kapal dengan Papa!” Brady merakamkan video mengenai masa yang luar biasa di Instagram. Tonton di sini:

Jatuh hujan. Drop top. Benny dabbin di atas bot dengan Papa!

Video yang disiarkan oleh Tom Brady (@tombrady) pada

BERKAITAN: Gisele dan Moments Keluarga Emosi Tom Brady dari Super Bowl LI

Ah-mazing.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − 39 =

map