Lihat Transformasi Gritty Cara Delevingne ke Enchantress Pasukan Bunuh Diri

Cara penyanyi Cara Delevingne pasti akan melepaskan diri. Model bersara yang dibangkitkan Kota Kertas dan kini dia sudah bersedia untuk menyelamatkan dunia Skuad Bunuh diri. Tetapi lama sebelum bintang cantik itu dapat benar-benar masuk ke dalam watak, dia terpaksa menjalani transformasi utama.

Untuk pertama kalinya, kami akhirnya dapat melihat gambaran besar Enchantress-dan perubahan drastik meninggalkan pemain berusia 23 tahun yang hampir tidak dapat dikenali di kulit British Empayar majalah. Pengarah filem, David Ayer, berkongsi imej itu di Twitter, dan ia pasti bernilai menunggu. Paparan baru Delevingne yang mendalam termasuk penanda puak seluruh badannya, perisai gaya bikini yang sukar dilengkapi dengan butiran logam, dan cermin solek cerah dan rambut.

BERKAITAN: Lihat Tattoos the Cast ofSkuad Bunuh diri Memberi Setiap Satu

Ia kelihatan seperti Delevingne benar-benar membuat Enchantress hidup. Sekarang kita hanya perlu duduk semula Skuad Bunuh diri dikeluarkan pada teater pada 5 Ogos 2016 untuk melihat ahli sihir dalam tindakan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 92 =

map