Lihatlah Kecantikan Percutian Yang Paling Bergaya, Menurut Artist Makeup Kerry Washington

Musim bercuti penuh, bermakna anda mungkin mempunyai beberapa pihak yang telah memasuki kalendar anda minggu ini, dengan beberapa daripada mereka mengambil tempat selepas jam anda bekerja untuk hari itu. Pakaian parti anda siap sedia untuk perubahan yang cepat, dan untuk melihat keindahan yang bahagian yang sama glamor dan mudah untuk menguasai, jangan takut-Artis artis Kerry Washington Carola Gonzalez menawarkan nasihat bijaknya. “Saya suka gabungan mata perak dengan bibir merah,” katanya InStyle. “Ia menyerupai semua orang, mudah dilakukan, dan walaupun ia mudah, rupa itu benar-benar meriah. Anda boleh memohon hanya dalam beberapa minit, jadi ia adalah sempurna jika anda pergi ke tempat kerja.” Pro menasihatkan dengan menggunakan palet Neutrogena’s Long Wear Wear + Primer palet di Smoky Steel ($ 9; drugstore.com), dan untuk menguatkan intensiti, cuba menggunakan berus bayangan lembap. “Ini menjadikan warna lebih sengit dan logam,” tambah Gonzalez.

Kerry Washington Embed
Kesopanan

BERKAITAN: 7 Makeup Malam Tahun Baru Diilhamkan Selebriti Cuba untuk Cuba Sekarang

Gunakan rupa Washington, yang merupakan duta jenama global Neutrogena, mempamerkan dalam gambar di atas sebagai inspirasi anda. Sapukan bayang-bayang terus ke tudung anda, tambah jalur pelapis yang tipis, kemudian selesaikan dengan beberapa lapisan maskara. Leret pada gincu merah pilihan anda, dan anda baik untuk pergi. Gonzalez mengesyorkan pergi ke kedai untuk mencuba beberapa sehingga anda dapat menemui satu yang sempurna melengkapkan datuk anda (ia boleh menjadi rumit, jadi kami menyusun panduan) atau mengambil satu saiz yang sesuai dengan semua warna seperti Neutrogena’s MoistureSmooth Color Tongkat sama ada Cherry Pink atau Wine Berry ($ 9 setiap; ulta.com). “Cuba jangan terlalu kuat di kedua-dua kawasan, kerana anda memerlukan keseimbangan antara kedua-dua,” tambah Gonzalez. “Anda akan tahu apabila anda mendapati bahawa gincu merah sempurna, walaupun ia hanya akan rasa betul.” Tidak seperti pakaian parti yang mengagumkan itu, tentu saja, ke dalam meja anda, tentu saja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map