Lihatlah: Lady Gaga Telah Menemui Fesyen Liar

wanita Gaga Lewks
Kristin Callahan / ACE Pictures / REX / Shutterstock

Jonathan Borge

31 Mei 2018 @ 1:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jadi um, apa betul-betul adalah Lady Gaga sehingga?

Selepas dia membatalkannya Joanne World Tour pada bulan Februari (kerana “kesakitan teruk”) kami agak bimbang bahawa dia akan hibernate di rumahnya di pantai Malibu selama berbulan-bulan, bersembunyi dari orang awam dan berundur ke kehidupan tenang yang dinikmati ketika merakam album studio kelima, Joanne.

Tetapi Little Monsters terbukti salah minggu lalu apabila bintang pop itu kembali ke New York City untuk perbarisan pewarisan yang lebih tinggi dari pakaian yang dapat menyaingi Pakaian Daging.

Sebelum hujung minggu Memorial, dia melancarkan mengenai Manhattan dengan pakaian vintaj Valentino yang dipetik dari arkib oleh stylists Tom Eerebout dan Sandra Amador. Dia kemudian beralih ke pakaian mini yang diilhamkan oleh Old Hollywood seperti nombor merah Kristian Siriano tulle merah yang dipakai untuk mengejutkan di Rose Bar dengan trompet kegemarannya, Brian Newman.

Pada hujung minggu, Gaga melompat dari satu pandangan bintang filem ke seterusnya (dan seterusnya, dan seterusnya), tidak lupa untuk menyampaikan fesyen yang mencerminkan status ikon popnya. Ya, dia memberi kami LBD Chanel klasik dan pengemaskinian utama dengan cermin solek dari Frederick Aspiras dan Sarah Nicole Tanno. Walau bagaimanapun, dia benar-benar memainkan “Apa yang dia pakai?“Bertindak, sekali lagi kembali ke 10-inci Pleaser Lebih 1020 tumit ($ 120; amazon.com) dia suka dan telah tampil dalam selama bertahun-tahun.

Tetapi di mana, betul-betul, ratu fesyen kegemaran kami pergi, dan mengapa dia berpakaian begitu banyak? Kami mempunyai teori. Semasa merakam dan mempromosikan Joanne, Gaga menyalurkan aura makciknya yang lewat, yang menginspirasikan muziknya. Dia memakai t-shirt Saint Laurent yang dipasangkan dengan tali pinggang denim dan tidak banyak lagi, membuka jalan untuk estetika negara-negara yang sesetengah peminat tidak suka.

VIDEO: Kos Mencari Seperti Lady Gaga untuk satu hari

Bagi Gaga, fesyen adalah cerminan karya beliau, dan keadaan fikirannya yang artistik. Yang bermaksud bahawa fesyen baru dan campuran mendadak uber mahal Delvaux beg tangan dengan pakaian kulit kelabu kulit ketat kulit hanya boleh bermakna satu perkara: projek rahsia. Peminat setia telah menghabiskan masa beberapa hari lalu di luar Electric Lady Studios N.Y.C, di mana dia dikhabarkan akan bekerja di trek dengan Newman, Tony Bennett, Tyler the Creator, dan Mark Ronson, untuk menamakan beberapa.

Boleh berjalan dengan Bennett bererti dia sedang menyiapkan untuk menjatuhkan satu lagi lagu-lagu yang dipandu jazz dari Great American Songbook a la Pipi ke pipi? Atau dia akan dimasukkan ke dalam lagu untuk filem yang akan datang dengan Bradley Cooper, A Star Is Born? Filem ini ditetapkan untuk pelepasan Oktober, dan dilaporkan ia menjatuhkan muzik baru untuk menemaninya.

Walau apa pun, Gaga terpulang kepada sesuatu, dan dia mendapat penampilan untuk membuktikannya.

Di bawah ini, persampelan mengenai apa yang dipakai baru-baru ini, dan petunjuk dan apa yang dia fikirkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 3 =

map