Lihatlah Lihat Perkahwinan Gaun Perkahwinan Cavalli Cantik yang Indah di Ciara

Walaupun jemputan kami untuk pernikahan Ciara dan Russell Wilson sepertinya telah hilang dalam surat, kami tahu bahawa pengantin baru yang bahagia, menyerahkan, menganjurkan salah satu upacara yang paling glamor tahun ini di dalam Peckforton Castle di Cheshire, England. Ya, bintang berusia 30 tahun itu membuat pengiring pengantinnya bercahaya, tetapi ia adalah gaunnya sendiri yang mencuri pertunjukan.

Untuk hari besarnya, Ciara mengetuk Peter Dundas dari Robert Cavalli untuk merancang pakaian impiannya. Kedua-duanya mempunyai persahabatan selama bertahun-tahun dan kecantikan sebelum ini telah membintangi kempen jenama. “Ciara adalah kawan yang sayang sehingga membuat gaunnya menjadi buruh cinta,” kata Dundas di bawah ‘gram cermin Cavalli Couture.

“Ciara adalah kawan yang sayang sehingga menjadikan gaunnya sebagai buruh cinta.” @peter_dundas Lihat lakaran perkahwinan #CavalliCouture yang direka oleh @peter_dundas untuk @ciara #Ciara #RussellWilson #TheWilsons #MrandMrsWilson

Gambar yang disiarkan oleh Roberto Cavalli (@roberto_cavalli) pada

Jadi apakah reka bentuk puteri seperti puteri putih? Ia menampilkan “belle tulle sleeves silhouette duyung,” jelas Cavalli dalam catatan Instagram di bawah. “Pembuatan pengantin yang unik terdiri daripada tulle sutera putih, bersulam penuh dengan motif bunga sepanjang, dan manik kaca halus, dilindungi sepenuhnya dengan applikasi lace renda Chantilly,” dia terperinci dalam satu lagi. Dundas, sudah tentu, di tangan untuk memastikan setiap inci pakaian sesuai dengan Ciara sublimely beberapa saat sebelum dia berjalan di lorong.

Magic in the Making – @ciara dan @peter_dundas sebelum momen besar, menambah sentuhan terakhir ke #CavalliCouture nya oleh @peter_dundas tulle bell sarung gaun pengantin siluet duyung, penuh bersulam dengan renda chantilly dan kaca manik. #Ciara #RussellWilson #TheWilsons #MrandMrsWilson

Gambar yang disiarkan oleh Roberto Cavalli (@roberto_cavalli) pada

BERKAITAN: Pengetua baru Russell Wilson dan Ciara Glow semasa Perjamuan Pertama mereka sebagai Suami dan Isteri

Impian perkahwinan benar-benar menjadi kenyataan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map