Lihatlah: Man Bun Matt Damon Kembali

Bercakap mengenai rambut panjang, tidak peduli: Musim panas lalu, Matt Damon membuktikan dia boleh menarik ekor ekor tanpa terima kasih kepada set sambungan yang dipakai semasa penggambaran Tembok Besar. Gaya rambut terbaru pelakon berusia 45 tahun ini membuktikan bahawa sesetengah legenda boleh dilahirkan semula. Mulai sekarang, 16 Ogos 2016 akan turun dalam sejarah sebagai hari yang rambut panjang matt melahirkan kembali.

Pelakon itu muncul pada sidang akhbar untuk Jason Bourne di Bejing semalam dengan rambutnya berpusing ke bun yang rendah. Memandangkan Matt akhirnya dilihat dengan potongan garam dan lada tandatangannya hanya dua minggu yang lalu, dia sama ada melancarkan sambungan semula atau mempunyai tangannya pada beberapa vitamin rambut ajaib, yang jika itu, sila berikan kami rahsia Matt.

BERKAITAN: Matt Damon Rocks a Swoon Worthy Ponytail, Just in Time for #ManCrush Monday

Tahun lepas ketika bun pelakon membuat penampakan awalnya, Internet meletup menjadi kegilaan dan updo bahkan mendapat akaun Twitternya sendiri. Pemegang itu telah membungkam senyapnya sejurus selepas pemain lelaki pelakon itu memulakan pusingan kemenangannya dengan hanya membuat tweet, “Saya baaaaack!” Semak bun Matt di atas dan berpindah bersama-sama dengan Internet yang lain. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 15

map