Lihatlah Pertama! Kerry Washington Adalah Bintang Cover Cantik March InStyle

Setiap hari Khamis, berjuta-juta (13.9 juta, tepat) menyerupai ABC untuk menonton Skandal, dan mereka berbuat demikian lebih daripada kimia yang tidak dapat dinafikan antara bintang pameran, Kerry Washington, dan kedua-dua lelaki itu berbahaya dan kejam bersaing untuk kasih sayangnya. Fesyen yang dipakai oleh watak Washington, Olivia Pope, memainkan peranan utama dalam cabutan pertunjukan setiap minggu, terima kasih kepada sut tajam dan toppers canggih oleh orang-orang seperti Dior, Escada, dan Salvatore Ferragamo-yang dia memakai untuk penampilan pertamanya di sampul daripada InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital pada 13 Feb.

BERKAITAN: Kali Pertama Kerry Washington Ditemui “Kerry Red Carpet”

Walau bagaimanapun gaya Washington adalah berbeza. Dia tiba di pukulan kami di Studio Susu L.A yang memakai topi Ella Moss berwarna merah jambu (pakaian puteri Isabelle yang dipadankan dengan pakaian perempuan), seluar Vince hitam dan $ 39 rumah pangsa T-tali oleh MIA. Di antara menari dengan hits oleh Beyoncé dan menyukai bayi yang lain, shih tzu-Yorkie menggabungkan Josie, yang berumur 38 tahun bercakap dengan kami tentang rutin senaman post-baby (yoga, pilates, dan kardio).

Tonton video di atas untuk mengintip sesetengah penampilan oleh Gucci, Alexander Wang, dan Proenza Schouler yang dia pakai di dalam halaman kami (serta tindak balas yang tidak dapat dirasakan untuk berada di depannya InStyle menangkap sampul). Dan untuk lebih banyak perbualan kami yang bercakap dengan Washington, di mana bintang terkenal yang bercerita mengenai ketenaran, jagoan baru, dan bayi yang lebih baru, InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital pada 13 Feb.

PHOTOS: Momen Keindahan Terbaik Kerry Washington Melalui Tahun Ini

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map