Lilly Pulitzer Hanya Membuat Botol Air Ceria Impian Anda

Pada tahun 2010, botol air S’well dikeluarkan kepada orang ramai dan kami dengan serta-merta mendapat reka bentuk yang anggun dan matlamat syarikat yang mesra dan mesra alam.

Misi S’well adalah untuk menghapuskan dunia botol air plastik yang boros dan menggalakkan orang untuk menggunakannya yang boleh diguna semula. Musim ini, jenama yang baik telah bekerjasama dengan Lilly Pulitzer dan Starbucks untuk membawa kami satu lagi koleksi botol air yang bergaya. Pasti menjadi item pemungut segera, setiap botol akan menampilkan cetak tidak pernah dilihat sebelumnya, tangan dicat di Lilly Pulitzer Print Studio dan khusus dicipta untuk produk edisi terhad ini.

VIDEO: Saya Takut: Wajah Penyejukan Makeup Susur

Bermula 15 Februari, 17 oz baru. Reka bentuk akan tersedia di lokasi terpilih di Starbucks. Dan ya, sama seperti botol S’well yang lain, model-model ini tetap menjaga minuman anda sejuk selama 24 jam dan panas untuk 12. Peminat gaya preppy dan kafein, impian anda baru saja menjadi kenyataan.

Untuk maklumat lanjut dan peluang untuk memenangi botol air percuma dari koleksi, lawati lillypulitzer.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − 13 =

map