Lily-Rose Depp Poses Topless untuk Tembakan Foto Diilhamkan oleh Ibu, Vanessa Paradis

Depp Lily-Rose tidak seperti kebanyakan remaja. Anak perempuan Johnny Depp yang berusia 18 tahun dan bintang Perancis Vanessa Paradis tidak mempunyai sebarang media sosial di samping Instagram, dan telah bekerja lebih daripada kebanyakan model impian bekerja-dia adalah kegemaran Chanel’s Karl Lagerfeld.

Sekarang, Depp telah bekerjasama dengan jurugambar Luke Gilford untuk portfolio imej yang direka untuk tidak membekalkan anda kepada produk baru yang berkilat, tetapi untuk memberi inspirasi kepada anda untuk berfikir. Di dalamnya, dia mentah dan lemah, menumpahkan air mata di depan tingkap dan berbaring di atas katil dengan rupa yang berkata, “apa yang anda mahu?”

TK
Luke Gilford
Lily Rose Depp - Luke Gilford - 2
Luke Gilford

Inspirasi untuk ramai, tentu saja, adalah ibunya ditambah konsep sambungan. “Saya banyak berfikir tentang intimasi. Ini elemen penting dalam kerja saya dan perasaan yang sering saya cuba sampaikan dalam filem dan gambar saya. Saya percaya keintiman dikembangkan dengan cara yang sama seperti hubungan-melalui kepercayaan dan penghormatan bersama, dan dari masa ke masa, “kata Gilford mengenai inspirasinya. “Keintiman sejati tidak boleh dipaksa dan ini bukan jalan satu arah. Ia berkuasa kerana ia memerlukan sambungan sebenar untuk wujud, dan sambungan sebenar mengambil kerja, kesabaran, dan cinta. “

Foto-foto topless Depp, di mana dia memakai rambut palsu coklat tumpul dengan cutoffs, sambil merokok, sebenarnya memang intim.

Lily Rose Depp - Luke Gilford - 3
Luke Gilford
TK
Luke Gilford

BERKAITAN: 10 Model yang Memiliki Orang Tua yang Terkenal

“Kami berkongsi rujukan sepanjang minggu, kebanyakan daripada ibunya-jelas merupakan proses yang sangat peribadi untuk Lily. Kami pergi dan membeli rambut palsu yang diilhamkan oleh pukulan yang telah dilakukan ibunya beberapa dekad lalu, dan menghabiskan beberapa hari melepak dan mengambil foto bersama di rumah, “katanya..

“Ia hanya kami berdua dan teman Walker kami, tiada kru apa pun. Imej-imejnya di atas katil dan menangis terutama memindahkan saya kerana mereka sangat jujur. Pengalaman ini sangat menginspirasi kerana ia mengingatkan saya betapa bermanfaatnya untuk berkolaborasi dengan rakan-rakan, dan betapa bermakna untuk mewujudkan kepercayaan dan keintiman yang sahih. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map