Lima Fakta Segera Mengenai San Andreas Star Alexandra Daddario

Sejak dia membuat percikan di Percy Jackson filem dan ditayangkan pada isu Ogos 2013, kami telah ditembak dengan pelakon Alexandra Daddario. Sekarang dia membuat gelombang besar sekali lagi San Andreas, drama bencana yang menunjukkan kejatuhan dari gempa bumi besar yang melanda California. Daddario terperangkap dalam tindakan itu kerana Blake, anak perempuan Dwayne Johnson dan Carla Gugino, yang berjuang untuk menyelamatkannya dari kekacauan. Sebelum anda menonton filem (di teater hari ini), dapatkan sedikit lebih lanjut mengenai kecantikan yang berusia 29 tahun.  

Alexandria Daddario
Kerry Hallihan

BERKAITAN: Dwayne “The Rock” Johnson Memiliki Rekod Dunia Untuk Yang Paling Dipertanggungjawabkan Dalam 3 Menit

1. Dia seorang tuan rumah stunt

Semasa penggambaran San Andreas, Daddario melompat terus ke dalam adegan aksi sengit ini (serius, lihat treler). “Kadang-kadang kita berada di gimbal, yang merupakan perkara yang bergerak ke atas dan ke bawah,” katanya kepada Jimmy Kimmel. “Tetapi kami juga menghabiskan berminggu-minggu di Australia di salah satu tangki air terbesar di dunia. Kami mempunyai air yang sentiasa memudar pada kami.”

2. Gaya permaidani merahnya menakjubkan

Apabila datang kepada fesyen, “Saya fikir anda hanya perlu pergi dengan usus anda,” katanya. Kemenangannya yang paling baru adalah gaun cantik merah jambu Diane Von Furstenberg dengan celah seksi di premiere L.A. San Andreas

3. Mereka yang bertenaga tinggi? Dia tidak baik meninggalkan mereka di rumah

“Saya lebih senang apabila saya keluar,” katanya. “Tumit lima inci mungkin kelihatan luar biasa, tetapi anda mungkin merasa bodoh cuba berjalan di dalamnya!” Dia juga memaparkan video lucu tentang keadaan kasut baru-baru ini di Instagram. 

Alexandria Daddario
Kerry Hallihan

4. Dia geeks keluar di media sosial, sama seperti yang lain dari kita

Sebagai pengikutnya, 358,000 pengikut Twitter boleh membuktikan, Daddario sentiasa menyiarkan keseronokan di belakang layar (paling baru dia sedang menembak Layover dengan Kate Upton) dan pemikiran yang aneh (dia seorang kekasih sock)! Jadi suapan yang dia suka mengikutinya? “Steve Martin-dia selalu menjadi salah seorang kegemaran saya dan dia tidak mengecewakan di Twitter.”

BERKAITAN: San Andreas Star Dwayne “The Rock” Johnson Pada Kenapa Kelas Sekolah Tingginya Terlibat Dengan Dia

5. Dia mungkin juga seluruh DVR anda

Paling terkenal dengan persembahan skrin besarnya, Daddario juga muncul di rancangan TV seperti Detektif Benar, Perempuan baru, dan Keibubapaan. Kegemaran kami? Singkatnya, tetapi datangnya kenangan Manusia Terakhir Di Bumi sebagai gadis impian Phil Miller

BERKAITAN: Tonton Trailer HBO Detektif Benar 2

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map