Little Girl Steals Popcorn Prince Harry di Invictus Games, dan It’s the Cutest Thing Pernah

Adakah anda duduk? Anda perlu duduk. Di hadapan, kami mempunyai beberapa gambar Harry Potter yang paling menarik, dan anda mungkin tidak dapat mengendalikannya. Semasa menonton pasukan bola tampar United Kingdom dan Denmark bersaing semasa Permainan Invictus, Putera menemui pencuri popcorn berusia dua tahun. 

Berikut adalah cara ia turun: Semasa titik sengit, Putera secara kasar memegang kotak kotak popcornnya ketika Emily Henson, anak perempuan mantan pesaing Invictus dan Paralympian, David Henson, meraih snack sementara diraja dan ibunya tidak melihat. Dia tidak terlepas dengan pencurian itu, dan mengucapkan terima kasih kepada kami kerana reaksi Putera Harry benar-benar tidak ternilai. 

VIDEO: Putera Harry dan Meghan Markle Hold Hands di Invictus Games

Apabila melihat pelakunya popcorn, dia terasa tertawa dan ternyata sangat gembira untuk berkongsi sneknya dengan anak kecil itu. Sama seperti seluruh dunia, dia benar-benar terkena putera, yang sangat animasi dan comel dengannya, memenanginya untuk hidup.

Tatal ke bawah untuk melihat pencurian popcorn dan tindak balas seterusnya dalam gambar di bawah. 

Lihat ini! Emily Henson, anak perempuan mantan pesaing Invictus dan Paralympian, David Henson, mencuri # popcorn PrinceHarry, kerana HRH menghadiri perlawanan voli bola sepak UK v Denmark di @InvictusToronto. Ini terlalu menggembirakan

Jawatan yang dikongsi oleh Putera Harry ���� | Kemas kini. (@theprinceharrysite) pada

Putera Harry Invictus Game Popcorn EMBED 3
Chris Jackson / Getty
Putera Harry Invictus Game Popcorn EMBED 1
Chris Jackson / Getty
Putera Harry Invictus Game Popcorn EMBED 2
Chris Jackson / Getty
Putera Harry Invictus Game Popcorn EMBED 4
Chris Jackson / Getty

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 + = 96

map