Little Saint West Menculikkan Papar dalam Foto Krismas Kim Kardashian

Tahun ini, klan Kar-Jenner melakukan Krismas lebih besar daripada sebelumnya. Kim Kardashian West mengambil Twitter pada hari Jumaat, 1 Disember untuk mengumumkan bahawa apa yang kita hanya boleh bayangkan akan menjadi tradisi percutian baru untuk keluarganya.

“25 HARI KESELAMATAN DENGAN @ELIRUSSELLLINNETZ MULA HARI INI …” dia menulis sebelum menjatuhkan foto baru yang comel (dan apa yang kami percaya akan menjadi yang pertama 25 yang kita lihat bulan ini).

Dalam gambar, pasir Saint West yang menarik di antara tumpukan hadiah dibungkus hanya dalam kertas coklat dan reben putih. Kanak-kanak berusia hampir 2 tahun tidak memakai apa-apa tetapi sepasang seluar jeans yang dihiasi dan melihat ke bahunya ke dalam kamera. Juga dilihat dalam imej adalah pokok Krismas malar hijau besar-besaran.

Berdasarkan tweet Kim, kami mungkin mempunyai 24 imej manis yang sama menuju ke arah bulan ini. Bolehkah mereka menjadi pengganti kad tunggal bersama Krismas? Menurut ibu Kris Jenner, Kim bertanggungjawab terhadap tugas tahun ini.

“Minggu ini Kim adalah Ketua Pegawai Eksekutif kerana dia menganjurkan pukulan kad Krismas,” katanya Orang.

RELATED: Kimye’s Romance Travels to New Heights di Birthday Bash Chrissy Teigen

Bolehkah ini bagaimana klan Kar-Jenner mengumumkan beberapa berita besar pada bulan Disember ini, mungkin Kylie Jenner atau kehamilan Khloé Kardashian?

Kita perlu menunggu untuk mengetahui!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map