Logo Baru Balenciaga Datang dari Salah satu Bahagian Kehidupan Bandar yang Paling Unggul

Pengarah Kreatif Demna Gvasalia mengejar perkara di Balenciaga-sekali lagi.

Hanya tiga hari sebelum pereka bentuk menunjukkan koleksi spring 2018nya untuk rumah fesyen di Paris, logo baru yang baru telah diperkenalkan. Sekiranya anda terlupa apa yang terdahulu terdahulu, inilah penyegar:

TRIPLE S Terdapat dalam talian dan di kedai-kedai. #BalenciagaTripleS

Satu jawatan yang dikongsi oleh Balenciaga (@balenciaga) pada

Ia bersih. Ia adalah minimalis. Ia membuat anda ingin membeli apa sahaja yang mereka hantar di landasan, mungkin juga beg sampah.

VIDEO YANG TERKAIT: Lihat Bagaimana Pump Amour Dior Dibuat

Penyerapan baru? Ia bersih. Ia minimalis. Dan orang-orang, jika mereka menghantar beg sampah ke landasan pada hari Ahad ini, saya mungkin perlu memilikinya.

Jenama itu mengambil ke Instagram pada hari Jumaat untuk membagikan berita dengan kapsyen ringkas: “Logo Balenciaga Baru Keluar Sekarang.”

Logo Balenciaga Baru Keluar Sekarang

Satu jawatan yang dikongsi oleh Balenciaga (@balenciaga) pada

Inspirasi untuk jenis baru adalah sesuatu yang boleh kita semua berkaitan. “Dihadapan di dalam rumah, proses pembangunan telah diilhamkan oleh kejelasan papan tanda pengangkutan awam. Hasilnya adalah logo yang dipendekkan secara visual yang memberikan cap sederhana dan berani ke tandatangan Balenciaga yang tidak sempurna, “kata merek dalam satu kenyataan, menurut WWD.

Subway dalam fesyen, yang tahu?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 + = 86

map