Looking Back: Moments Tuan Rumah Emmy Sepanjang Tahun

Ia adalah masa setahun lagi, Anugerah Emmy Primetime ke-68 hampir kepada kami dan kami sangat teruja. Permaidani merah yang menakjubkan, semua bintang TV kegemaran kami di tempat yang sama, Jimmy Kimmel dengan potensi untuk menjadi lebih baik daripada tahun 2012 sebagai tuan rumah-banyak yang akan turun pada malam Ahad dan kami tidak boleh menunggu.

Sebagai penghormatan untuk Anugerah Emmy tahun ini, dan terutamanya kepulangan Kimmel ke tugas penyelenggaraan, kami telah melengkapkan momen-momen hosting kegemaran kami sepanjang perjalanan dari pertunjukan hosting Ellen DeGeneres pada tahun 2001, bertahun-tahun Conan O’Brien di atas panggung, dan tentu saja Neil Nombor muzik pembukaan Patrick Harris yang sukar dipercayai.

Sama ada tuan rumah melakukan pekerjaan yang hebat di atas pentas atau bertugas subpar, terdapat banyak klip YouTube dan Gifs saat-saat yang baik dan buruk untuk menyimpan kenangan hidup untuk masa yang lama, panjang.

1. Ellen DeGeneres, 2001
Selepas Emmys 2001 dibatalkan dan dijadwalkan semula dua kali kerana 9/11 dan konflik di Afghanistan, DeGeneres memberikan prestasi lucu dan tulus yang sangat diperlukan sebagai tuan rumah Emmys Primetime ke-53.

2. Conan O’Brien, 2002 dan 2006
O’Brien menjadi panas sebagai tuan rumah Emmys tahun berikutnya, menjadikan hosting hosting pertamanya sangat mengasyikkan sehingga dia dapat kembali menjadi tuan rumah dua kali lagi, pada tahun 2003 dan 2006.

3. Jimmy Fallon, 2010
Satu tahun selepas perdana Malam lewat dengan Jimmy Fallon, pelawak itu menjadi tuan rumah 62 Emmys untuk ulasan yang baik. Cantik semua orang suka lakaran Jimmy Fallon yang baik?

4. Jane Lynch, 2011
Lynch adalah wanita pertama yang menjadi tuan rumah pertunjukan, solo, sejak Ellen pada tahun 2005. Nombor muzik pembukaannya sangat baik, menyanyi ketika dia melintasi alam semesta TV. Sorotan termasuk momen Lynch yang megah dengan Lelaki MadPeggy Olsen dan barisan “dunia di mana pelajar sekolah menengah melihat 24.”

5. Jimmy Kimmel, 2012
Pelancaran hosting Kimmel tidak dipuji secara meluas, walaupun skit pembukaannya yang penuh dengan “pelakon wanita yang kuat” telah menenangkan kita. Walau bagaimanapun, monolog perasmian itu agak teruk, terutamanya apabila dia memberitahu penonton, “kebanyakan anda akan kalah.” Aduh.

6. Neil Patrick Harris, 2013
NPH menjadi tuan rumah Anugerah Emmy kedua pada tahun 2013 untuk merasakan ulasan. Nombor tarian, rasa humornya yang sombong, dan tentu saja bakat muzik sebenarnya, membawa pulang rumah itu. Tambahan lagi, bahawa dia dan Amy Poehler dan Tina Fey adalah detik Emmy untuk buku sejarah.

7. Seth Meyers, 2014
Seth miskin. Penampilannya sebagai tuan rumah Emmy bukan bintang, tetapi memberi rehat lelaki itu, Anugerah Emmy Primetime ke-66 disiarkan pada hari Isnin. Pada Ogos.

8. Andy Samberg, 2015
Dengan banyak detik-detik dan kesan teratas, prestasi Samberg sebagai tuan rumah Emmys ke-67 pastinya merupakan satu kenangan, dan memberi kita satu detik momen GIFable yang lucu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map