Louise et Cie Is Pelancaran Barang Kemas (dan Kami Jenis Terendak)

Setiap kali kami menghancurkan jalur kasut, kami berpegang teguh pada harapan bahawa pereka yang dipersoalkan tidak lama lagi akan beralih ke hiasan yang lebih indah. Syukurlah, Louise et Cie telah menjawab doa kita. Jenama bekas kasut, yang dilancarkan tahun lalu di bawah payung Vuto Camuto, diterajui oleh pengarah kreatif Kumpulan Camuto dan isteri kepada lelaki yang bertanggungjawab Louise Camuto, dan mempunyai butir-butir, tumit, dan rumah pangsa dengan perasaan yang sangat moden dengan Perincian logam luxe yang membuat perhiasannya menjadi perhiasan kelihatan seperti langkah semula jadi.

Kenyataan Kalung Kolar, $ 228; louiseetcie.com.

Koleksi seterusnya dari baubles, yang direka bentuk oleh Camuto, juga mempunyai kalung, gelang, cincin, dan anting-anting yang dibuat dengan membuka dan kristal, batu semi mulia dan penyaduran emas 14kt yang digilap (agak berurusan mengingat garisan itu ditutup pada $ 378 ). “Saya tertarik dengan gabungan pengaruh seni moden, seni bina, dan Deco,” kata Camuto InStyle. Menurut pereka, rantai pautan mewah di bentuk geo (di atas) adalah bertujuan untuk merangsang pelbagai kasut lari Louise et Cie. “Ia moden dan anggun dengan sentuhan tepi,” katanya.

Koleksi barang kemas Shop Louise et Cie kini di louiseetcie.com (harga berkisar antara $ 28 hingga $ 378).

Plus, temui 10 keperluan asas pakaian sekarang!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − 58 =

map