Lupita Nyong’o dan Saoirse Ronan Adalah Wajah Haruman Kegemaran Baru Anda

Lupita Nyong’o dan Saoirse Ronan hanya menggantikan minyak wangi anda. Pelakon pemenang Oscar dan pemenang Oscar telah diumumkan sebagai wajah aroma Calvin Klein yang baru, Calvin Klein Women.

Haruman ini diilhamkan oleh keperibadian yang “menyatukan semua wanita” dan bagaimana wanita bebas mencipta semula diri mereka, berubah, dan berkembang bila-bila dan bagaimanapun mereka inginkan. Untuk membantu menggambarkan cerita itu, mendaftarkan bantuan Ronan dan Nyong’o, dua wanita yang mengubah landskap Hollywood dengan pandangan kuat mereka, cerita inspirasi, dan bakat. 

Tetapi Nyong’o dan Saoirse bukanlah satu-satunya bintang kempen cetak. Mereka disertai oleh wanita yang telah mempengaruhi identiti dan kerjaya mereka. 

Calvin Klein Fragrance - Embed
Kesopanan

“Eartha Kitt dan Katharine Hepburn adalah contoh orang yang tidak menerima status quo; mereka membuat ruang bagi diri mereka sendiri. Saya tertarik dengan keutuhan mereka, dan keupayaan mereka untuk bersuara dan bercakap dengan apa yang mereka percayai, untuk mengubah perjalanan sejarah. Saya mengagumi sudut pandang artistik mereka yang sengit dan bahawa mereka tidak mengkhianati diri mereka sendiri. Saya bercita-cita untuk menjadi sama sahih dan penuh dengan integriti, “Nyong’o menyuarakan pendapat dalam kenyataan akhbar.

Memperkenalkan CALVIN KLEIN WOMEN, yang baru # fragrance untuk kami. Menampilkan @lupitanyongo dan karya seni oleh Anne Collier, kempen ini meraikan ikon muda hari ini dan wanita masa lalu yang memberi inspirasi kepada generasi akan datang – termasuk Eartha Kitt dan Katharine Hepburn, yang telah memberi inspirasi kepada Lupita. Siapa wanita anda? ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See Lihat lebih lanjut di calvinklein.com/iamwomen #IAMWOMEN #CALVINKLE

Pos yang dikongsi oleh CALVIN KLEIN (@calvinklein) pada

Bagi Ronan, dia memilih Sissy Spacek dan Nina Simone.

“Sissy Spacek mempunyai keterbukaan terhadapnya, kehadirannya, ia kelihatan bersemangat untuk mencuba apa-apa dan pergi ke mana-mana sahaja, dia bebas dan perintis. Nina Simone mampu berkongsi industri muzik dan dirinya, menjadikannya apa yang dia apa yang berlaku kepada orang lain-apakah kerja orang lain memberi kesan kepada anda? Adakah ia menyerang hati? Melihat orang yang melakukan sesuatu yang mereka sukai adalah inspirasi, ia menggalakkan anda melakukan perkara yang sama, merasakan yang sama , “Kata Ronan. 

BERKAITAN: Haruman Rambut Terbaik Anda Tidak Tahu Anda Perlu

Memperkenalkan CALVIN KLEIN WOMEN, yang baru # fragrance untuk kami. Mempunyai Saoirse Ronan dan karya seni oleh Anne Collier, kempen ini meraikan ikon muda hari ini dan wanita masa lalu yang memberi inspirasi kepada generasi akan datang – termasuk Sissy Spacek dan Nina Simone, yang telah memberi inspirasi kepada Saoirse. Siapa wanita anda? ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See See Lihat lebih lanjut di calvinklein.com/iamwomen #IAMWOMEN #CALVINKLE

Pos yang dikongsi oleh CALVIN KLEIN (@calvinklein) pada

Wangian yang mereka semua mewakili dicirikan sebagai bunga berkayu, lengkap dengan eucalyptus, oren, dan nota cedarwood. Botol kaca mempunyai cap berbentuk cakera dengan cetakan oleh artis Anne Collier yang dipaparkan di atasnya. Haruman akan membuat debutnya di Macy pada 15 Ogos. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − = 74

map