Maddie Ziegler Melancarkan Talian Pakaiannya yang Pertama

Maddie Ziegler kini sedang dalam perjalanan untuk menjadi ancaman kuadrat yang serius. Pemain berusia 13 tahun itu telah membuat nama untuk dirinya sebagai penari muda yang luar biasa di banyak video muzik Sia, hakim termuda Jadi Anda Pikirkan Anda Boleh Dance: The Next Generation, bintang media sosial dengan lebih daripada 7 juta pengikut Instagram-dan kini dia akan mendahului barisan pakaian barunya, Maddie.

Koleksi pakaian kasual bergaya Ziegler untuk kanak-kanak perempuan dan junior awal akan memaparkan kepingan yang menyerupai barang dari almari sendiri, dan, menurut siaran akhbar, akan memberi tumpuan kepada “fabrik yang selesa, sempurna dan gaya tanpa tenaga.”

BERKAITAN: Ibu menari Star Maddie Ziegler Menulis Buku Memoir dan Siri Novel Dewasa Muda

The Jadi awak fikir awak boleh menari hakim menggambarkan gayanya sendiri sebagai “mudah dan selesa” dan “tomboy tetapi masih dibentuk pada masa yang sama.” Koleksi 30-potong dengan perkongsian dengan Kahn Lucas akan menampilkan gaya jatuh bergaya seperti jaket pengebom dengan pin enamel yang disesuaikan, baju kemeja, T-shirt, dan sudah tentu, seluar jeans tinggi.

VIDEO: Momen Kecantikan Cutest Maddie Ziegler

 

Maddie akan dijual pada 3 Oktober 2016 di maddiestyle.com, dan akan memukul kedai Nordstrom pada 10 Oktober.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map