Maddox Jolie-Pitt Bertukar 14-dan Kita Tidak Percaya!

Oh, di manakah masa telah berlalu? Bagaimana pula dengan Maddox Jolie-Pitt, cutie yang sama yang hanya menggosok-gubuk palsu dan kunci yang dicelup sebagai anak kecil telah berubah menjadi seorang remaja yang penuh? Apa yang boleh kita katakan adalah bahawa ia membuatkan kita berasa lebih tua-terutamanya memandangkan Angelina Jolie mengadopsi Maddox kembali pada tahun 2002 apabila dia berusia 7 bulan.

Hari ini, anak sulung Jolie dan anak-anak Brad Pitt bertukar menjadi 14 dan dia nampaknya jatuh sejajar dengan laluan kerjaya orang tuanya yang terkenal. Selama bertahun-tahun, Maddox telah mencuba tangannya bertindak (dia muncul dalam kisah thriller zombie Pitt Perang Dunia Z) dan menemani ibu-ibu kemanusiaannya kepada pelbagai acara amal. Dan kini dia bersiap untuk berkolaborasi dengan ibunya pada filem asli Netflix yang diumumkannya, yang akan menghidupkan kronik di Kemboja (di mana Maddox dilahirkan) di bawah rejim Khmer Rouge yang ganas.

Bagi gaya Maddox? Nah, ia terus bertambah baik dengan usia-hanya melihat pakaian samannya dari Maleficent perdana (di atas, betul). Oleh itu, inilah untuk beberapa tahun lagi benang permaidani merah, hairdos hip, dan Maddox pada dasarnya menunjukkan kepada kita apa yang dimaksudkan untuk menjadi sejuk. Selamat ulang tahun, Maddox!

FOTOS: Gaya Bersalin Angelina Jolie

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + = 11

map