Madonna Adakah Cover Epik Britney Spears ‘”Toxic”

Madonna yang meliputi lagu anda kelihatan seperti hadiah ulang tahun yang cukup mengagumkan, jika anda bertanya kepada kami.

Sekiranya anda tidak tahu, Britney Spears bertukar menjadi 36 hari ini, dan ia berlaku begitu sahaja bahawa Madonna melepaskan sampul salah satu lagu hit gadis pada hari lahir media sosial malam tadi. Penyanyi “Vogue” yang berumur 50 tahun meletakkan spinnya sendiri pada “Toxic”, “menyiarkannya di Twitter dan Instagram sebagai penghormatan terhadap Hari AIDS Sedunia.

Dilihat oleh Instagramnya, Spears merayakan ulang tahunnya adalah mod percutian penuh, dan kami yakin bahawa penutup ini hanyalah lapisan gula pada kek untuk hari besarnya. Madonna berkongsi video trippy sendiri yang bermain gitar dan merakamkan liriknya kepada “Toxic,” menulis bahawa “Silence = Death!” Walau bagaimanapun, dia juga memberikan lagu kepada artis, menandakan Spears dan menulis “Happy Birthday” lengkap dengan banyak hati emoji.

Silence = Death! ��. Lagu Untuk Hari AIDS Sedunia! ������. #toxic #poisonparadise �� @britneyspears. �� Istimewa iz Happy Birthday !! ��������

Satu jawatan yang dikongsi oleh Madonna (@madonna) pada

Kedua-dua ikon pop ini bukan orang yang tidak dikenali – selepas semua, yang boleh dilupakan itu cium di Anugerah Video Muzik MTV pada tahun 2003. Dari kelihatan video ini, nampaknya mereka masih sahabat baik!

Selain ingin Spears ulang tahun yang bahagia, video Madonna juga berusaha meningkatkan kesedaran untuk Hari AIDS Sedunia, sebab dia telah bersemangat selama bertahun-tahun. Dalam jawatan Instagram yang berasingan, penyanyi “Seperti A Virgin” menerangkan, “Sayan 1991 saya mengeluarkan iklan halaman penuh dan menerbitkan surat ini. Dalam majalah Billboard. Begitu ramai nyawa telah hilang sejak itu !!! (Dan sebelum!) Kita perlu terus membuat orang menyedari penyakit ini, untuk melakukan apa yang kita boleh untuk memudahkan penyelidikan dan lebih dari sekadar untuk mengamalkan seks yang selamat !! “

Pada tahun 1991 saya mengeluarkan iklan halaman penuh dan menerbitkan surat ini. Dalam majalah Billboard. Begitu ramai nyawa telah hilang sejak itu !!! (Dan sebelum!) Kita perlu terus membuat orang menyedari penyakit ini, untuk melakukan apa yang kita boleh untuk memudahkan penyelidikan dan lebih dari sekadar untuk mengamalkan seks yang selamat !! ����������̈ #loss #life #love

Satu jawatan yang dikongsi oleh Madonna (@madonna) pada

Lebih daripada 20 tahun kemudian dan dia masih bekerja untuk menjadikan dunia tempat yang lebih baik! Topi kepada anda, Madge.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map