Madonna untuk Membayar Penghormatan kepada Putera Rakannya di Anugerah Muzik Billboard

Madonna disahkan untuk menghormati Putera sahabatnya pada Anugerah Muzik Billboard 2016 dengan persembahan penghormatan istimewa di T-Mobile Arena di Las Vegas.

Pertunjukan anugerah 22 Mei tidak mengumumkan lagu mana legenda hidup itu akan dimasukkan dalam set nya, walaupun lagu duetnya 1989 “Love Song,” dari dia Seperti berdoa album, akan menjadi pilihan yang sesuai. Kemunculannya yang terkenal seperti “Ungu Hujan,” “Kiss,” dan “When Doves Cry” juga merupakan pesaing yang jelas untuk apa yang pasti akan menjadi prestasi yang bergerak.

Penghormatan dicurahkan untuk Putera selepas kematiannya pada 21 April di Paisley Park Estate di Minnesota dan Madonna, kolaborator dan rakan bintang, secara semula jadi di kalangan mereka yang menulis peringatan emosional di Instagram.

PHOTOS: Pandang Unik Putera yang Ikonik

Tidak lama selepas dia meninggal dunia, dia menyiarkan gambar dirinya dan penyanyinya yang lain, menulis “Dia Berubah Dunia !! Penglihatan Yang Benar, Apa Yang Harus Saya Lupakan, Ini Bukan Lagu Cinta.”

Dia Berubah Dunia !! Penglihatan Sejati. Apa kerugiannya. I’m Devastated.�� Ini Bukan Lagu Cinta.

Gambar yang disiarkan oleh Madonna (@madonna) pada

Pengeluaran Madonna berterusan beberapa hari kemudian kerana dia berkongsi imej Instagram dirinya dengan Putera dan Michael Jackson (ketiga-tiganya dilahirkan pada tahun 1958) dan direkodkannya dengan kutipan oleh Joe Henry.

“Saya telah berhenti membezakan antara agama dan sekular, kerana segala-galanya adalah suci: keberanian dan kerendahan hati kita, deria kita hilang dan ditemui, cinta kita dan hawa nafsu … semua yang akan menghantui dan pasangan, meninggalkan dengan harapan harapan yang sebenar , terlambat seperti jam-sama seperti kita telah diberikan dan habis-habisan, sekurang-kurangnya kita patut mendapatkannya, walaupun kita stomp dan memohon- mungkin ada lebih banyak tawaran: Insyaallah, satu lagi lagu yang dinyanyikan tinggi rafters sebelum kita akhirnya dipanggil untuk berhenti dan menyuraikan “Joe Henry ❤️ # rebelheart

Gambar yang disiarkan oleh Madonna (@madonna) pada

BERKAITAN: Madonna dan Anak-Nya “Bangun Seperti Ini”

Baru-baru ini bintang pop berusia 57 tahun itu memaparkan pukulan kepala Putera dengan lirik dari “Tidak Ada Sebutan 2 U,” yang dia tulis dan menjadi hit bagi Sinead O’Connor pada tahun 1990.

Yang telah 7 jam dan 13 hari sejak kamu mengambil cinta kamu ………. semua bunga yang kamu tanam mati ketika kamu pergi ………. Tidak ada yang sebanding 2 U ��

Gambar yang disiarkan oleh Madonna (@madonna) pada

Anugerah Muzik Billboard 2016, yang dianjurkan oleh Ludacris dan Ciara, akan disiarkan pada Ahad, 22 Mei, jam 8 pagi. ET pada ABC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − 68 =

map