Maggie Gyllenhaal pada Transformasi Fisik Jake untuk Southpaw: “Ia Jenis Amazing”

Sejak treler untuk Southpaw telah dibebaskan, ada satu ton buzz tentang transformasi keseluruhan tubuh Jake Gyllenhaal untuk filem itu. Kerana jika anda tidak tahu, pelakon itu benar-benar-dan kami bermaksud benar-benar merobek untuk menggambarkan seorang juara tinju kelas berat di layar. Dan ternyata kita bukanlah satu-satunya yang kagum oleh dedikasi Gyllenhaal untuk peranannya. Kami mengejar kakaknya, Maggie Gyllenhaal, di Veuve Clicquot Polo Classic Sabtu lalu, dan aktres itu mendedahkan bahawa dia juga kagum dengan etika kerja yang mendapat Jake bodoh super buff.

“Dia selalu menjadi transformasi fizikal untuk karyanya,” kata Maggie InStyle. “Ini lucu, kerana semua orang berbeza, dan saya sebenarnya tidak pernah melakukannya – Saya jarang sekali mempunyai perubahan fizikal yang besar dalam kerja yang saya lakukan, walaupun orang yang saya mainkan sangat berbeza.” Walaupun kaedah saudaranya untuk memilih dan mempersiapkan peranan mungkin melampau, Maggie masih terpesona oleh keupayaan Jake untuk berubah. “Saya sentiasa ingin tahu tentang jalannya, kerana ia berbeza daripada saya,” katanya. “Ia agak luar biasa, dan ia agak menarik untuk ditonton.”

Jake Gyllenhaal in Southpaw - Embed
Facebook / Southpaw

BERKAITAN: Jake Gyllenhaal meletakkan Absnya di Papar di Itali

Setakat sama ada dia menyaksikan pek abangnya pada otot, Maggie mengatakan bahawa dia tidak pernah benar-benar melihat Jake bertindak ketika dia terlatih. “Saya tidak pernah pergi ke gym tinju dengan dia,” katanya. “Tetapi, saya berada di sekeliling ketika dia sedang melakukan transformasi itu.” 

Lihat treler untuk Southpaw di bawah, dan menangkap filem di pawagam pada 24 Julai.

 

 

PHOTOS: Di dalam Veuve Clicquot Polo Klub Tahunan Kelapan dengan Mindy Kaling, Emma Roberts, Maggie Gyllenhaal, dan Lebih Lanjut

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map