Mahu Sihat, Kulit Memikat? Ia adalah Masa untuk Berpikir Seperti Gajah Drunk

Setiap sekarang dan kemudian kami dapat melihat jenama kecantikan yang menghalang kami dalam trek kami. Ini baru-baru ini berlaku dengan Gajah Drunk. Walaupun kita akan mengakui nama itu (yang tidak mahu melihat seekor haiwan besar yang mendapat plester?) Yang pada awalnya tertarik kepada kita, apa yang benar-benar menarik perhatian kita adalah hakikat bahawa garis penjagaan kulit adalah 100 peratus tidak beracun tidak ada bahan yang boleh dipersoalkan.

Daripada mengompromi kulit anda dengan bahan kimia yang keras dan rawatan yang mahal, Drunk Elephant, yang kini boleh dijumpai di Sephora, menggalakkan pendekatan yang “kurang lebih” dengan hanya menawarkan enam produk penting, cukup untuk menjaga kulit anda sihat dan bersinar tanpa sebarang kekecohan. Ini termasuk serum mata memerhati kedutan, pelindung matahari yang tidak berminyak, dan minyak muka yang menyerap cepat dibuat semata-mata oleh minyak marula dara (anda akan belajar lebih lanjut pada yang kemudian) yang dengan selamat meningkatkan setiap jenis kulit.

Ingin tahu tentang apa yang menetapkan Gajah Drunk selain dari syarikat-syarikat lain yang “semulajadi” dan, tentu saja, cerita di belakang nama suka bermain, kami bercakap dengan pengasas jenama, Tiffany Masterson.

BERKAITAN: Panduan Millennial untuk Kulit Besar

Kita perlu tahu: Bagaimana anda menemui nama Gajah Drunk?
Apabila saya pertama kali mencuba minyak Marula, saya langsung jatuh cinta dan segera pergi dalam talian untuk melakukan lebih banyak penyelidikan. Saya dapati video di YouTube gajah yang memakan buah marula yang jatuh dan tersandung … seperti sekumpulan peminat comel (dalam kes yang jarang mabuk boleh comel!). Legenda mengatakan bahawa gajah memakan buah marula yang jatuh dari pokok-pokok, yang mengalir di bawah sinar matahari yang panas, dan menjadi mabuk! Minyak Marula yang tidak diperbaharui diulirkan ke seluruh garisan dan merupakan satu-satunya bahan dalam minyak muka mewah kami. Oleh kerana formulasi saya sangat serius, saya memutuskan saya boleh memboroskan perkara dengan sedikit nama dengan senyuman … yang dilupakan tidak akan menjadi masalah kita!

Apakah misi Gajah Drunk??
Misi Drunk Elephant (DE) adalah untuk mengalihkan tumpuan kulit pengguna ‘sensitif’ dan ke bahan-bahan yang tidak sensitif yang bertanggungjawab untuk majoriti masalah kulit kita. Kami mencapainya dengan menyampaikan penjagaan kulit yang klinikal-efektif dan bersih yang dirumuskan dengan bahan sintetik dan semulajadi yang canggih dan tanpa toksin, peka dan perengsa yang menghalang laluan ke kulit yang sihat. Matlamat kami adalah untuk mengajar pengguna bahawa ‘semulajadi’ tidak semestinya bermakna baik dan bahawa setiap bahan harus secara langsung dan hanya memberi manfaat kepada kesihatan kulit kita atau keselamatan perumusan

Terdapat begitu banyak jenama kecantikan semulajadi yang terdapat pada hari-hari ini. Apa yang memisahkan Gajah Drunk dari pek?
DE tidak semulajadi. Formulasi kami adalah sintetik dan semulajadi, bagaimanapun semuanya tidak toksik dan tidak menjengkelkan. Kami berbeza kerana kami merumuskan dengan aktiviti yang paling berkesan pada persentase yang tepat dan paras pH, sambil meninggalkan wangian, pewarna dan yang paling penting, minyak penting, yang kami percaya akan membakar dan memperburuk kulit dan menyimpan ramuan utama daripada melakukan pekerjaan mereka.

Produk mana yang membuat pelanggan kembali untuk lebih?
T.L.C. Glycolic Framboos (serum malam, $ 90; sephora.com) dengan cepat menjadi bintang, tetapi semua produk sangat popular dan melebihi jangkaan kita yang paling liar.

BERKAITAN: 5 Cara Dapatkan Cahaya Matahari Yang Mencium Tanpa Memusnahkan Kulit Anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map