Makan tengah hari dengan Dakota Johnson dan Melanie Griffith Tidak Ada Hal Ehwal Drab

Wanita-wanita ini yang makan tengah hari berbuat demikian dalam gaya yang serius.

Bintang Dakota Johnson dan ibu terkenalnya, Melanie Griffith, adalah pasangan rapat, yang sering menghadiri acara karpet merah Hollywood bersama-sama. Pada hari Isnin Lima puluh Shades of Grey bintang melangkah untuk makan dengan ibu di Los Angeles. Dan sementara itu adalah pertemuan yang lebih santai daripada apa yang telah kami temukan untuk masa lalu, tarikh makan siang ibu-anak perempuan tidak memanggil gaya kusam.

TK Dakota Johnson, Melanie Griffith
Goodwin / FameFlynet

Johnson kelihatan bergaya seperti seluar pendek, seluar hitam yang dipotong, butang biru yang diikat di pinggang, dan flat bergaya dari The Row ($ 986, asalnya $ 1,972; mytheresa.com). Dia mendahului pandangannya dengan dompet Louis Vuitton dan sunnies hitam. Ibunya memancarkan gaya klasik California yang sejuk di sebuah kardigan lantai di atas turtleneck bogel, seluar jeans biru, dan cermin mata hitam mata kucing (mendapatkan pasangan yang sama di sini), memakai rambut pirang dia ditarik ke dalam kemasan kasual.

BERKAITAN: Dakota Johnson Berdedikasi Pemandangan di Lima puluh Shades lebih gelap kepada ibunya

Johnson telah mempunyai masa lapang sehingga lewat sekarang Lima puluh Shades lebih gelap keluar dari teater dan ansuran ketiga Lima puluh Shades Dibebaskan, datang pada tahun 2018, telah difilemkan. Filem seterusnya yang dikeluarkan tahun ini adalah pembuatan semula thriller tahun 1977 Suspiria bersama-membintangi Chloë Grace Moretz dan Tilda Swinton.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 + = 96

map