Makeover Selebriti Paling Dramatik pada tahun 2015

Tiada apa-apa yang dapat mengubah rupa lebih daripada sekeping besar atau kerja pewarna baru. Dari pergi platinum ke bobs gila, Hollywood tidak mempunyai kekurangan chameleon gaya. Ini adalah penampilan kegemaran kami sejak dua belas bulan yang lalu.

Jennifer Lopez
Dari kunci berlapis berambut panjang, Lopez (di atas) pergi untuk memotong utama dengan lob karamel musim panas lepas ini. “Ia pendek tetapi ia masih feminin dan dia masih boleh menariknya kembali. Panjangnya sempurna-ia menawarkan serba boleh dan berasa segar,” kata hairstylist Oribe yang lama.

Kim Kardashian

Paling Dramatic Makeovers of 2015
Vivien Killilea / Getty Images, PJB / SIPA

Si rambut coklat ikonik yang diniagakan dalam helai gelap untuk platinum berambut perang pada bulan Mac dan dalam prosesnya, Internet hampir patah (sekali lagi). Walaupun bintang itu pernah memberitahu kami bahawa “si rambut coklat adalah siapa saya,” kami tidak akan terkejut jika dia terus mengubah kepala dan tajuk utama tahun depan.

BERKAITAN: Hairstyles Paling Mencuba pada tahun 2015

Gabrielle Union

Paling Dramatic Makeovers of 2015
Jason LaVeris / FilmMagic, Rob Kim / Getty Images

The Menjadi Mary Jane pelakon memotong tali panjang bahu yang biasa menjadi bob pada bulan September. Hujung ikal memberikan pandangan sentuhan kasual.

Emma Roberts

Paling Dramatic Makeovers of 2015
Mike Pont / WireImage, Jamie McCarthy / Getty Images

Selepas pembalut Menjerit Queens, Roberts menjadi ahli skuad lob ketika dia menanggalkan catur panjang Chanel Oberlin.

Lauren Conrad

Paling Dramatic Makeovers of 2015
David Livingston / Getty Images, laurenconrad / Instagram

Dikenali dengan rambut berambut perangnya di California, Conrad menukar warna tandatangannya ke dalam lubang yang mendalam, sama seperti penyandang panjang Kristin Ess. Conrad juga menangkap seorang diri yang baru-baru ini dari kedua-duanya berkata, “Jelas, saya terobsesi dengan @ kristin_ess …”

BERKAITAN: 20 Tips untuk Rambut Lebih Baik pada tahun 2016

Kylie Jenner

Paling Dramatic Makeovers of 2015
Dimitrios Kambouris / WireImage, Bennett Raglin / WireImage, Mike Windle / Getty Images

Sebuah galeri transformasi tidak akan lengkap tanpa Kardashian dan Jenner, dan adik perempuan mungkin menjadi yang paling berani dari mereka semua. Sentiasa mengalihkan rambutnya dari hitam kepada berambut perang-dan juga kepada pudina hijau-tidak ada kekurangan perubahan (dan rambut palsu) untuk bintang realiti ini.

Naomi Campbell

Paling Dramatic Makeovers of 2015
David M. Benett / Getty Images, Mike Marsland / WireImage

Selendang panjang dan kurus panjang supermodel itu menjadi tulang belakangnya, tetapi yang lebih pendek ‘dilakukan dengan pinggiran berbulu yang dia memulakan bulan lepas, menjadikannya kelihatan lebih muda dari sebelumnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map