Malah Drew Barrymore Adakah Makeup pada Subway

Drew Barrymore berasal dari kerangka lama Hollywood yang bertindak sebagai royalti dan telah muncul di layar besar sejak dia masih kanak-kanak-tetapi itu tidak bermakna dia berada di atas menyegarkan soleknya di khalayak ramai semasa berulang hari yang sibuk.

Ketika mengambil kereta api di New York City pada hari Jumaat pagi, ratu cantik yang memiliki garis kecantikannya tersendiri pada alat solek mata sambil menggunakan dinding logam sebagai cerminnya. Sudah tentu, apa yang seketika seperti ini tanpa menangkapnya di Instagram?

“# comuterbeauty untuk semua kanak-kanak perempuan kami di mana sahaja,” dia merakamkan gambar dirinya melakukan maskara nya.

#commuterbeauty untuk semua kami kanak-kanak perempuan di perjalanan @thenewstand di pusat Columbuscircirlcle dan di feri tempatan yang akan bertahan memegang sila ana terima kasih

Jawatan yang dikongsi oleh Drew Barrymore (@drewbarrymore) pada

Seperti kami, Barrymore jelas baik dalam pelbagai tugas. Wanita itu sibuk selepas semua!

Sememangnya, dia menggunakan produk Kecantikan Bunganya sendiri, yang sudah tentu kita perlu membeli untuk semua rancangan hujung minggu kami.

Barrymore sebenarnya mempunyai rekod prestasi mendokumentasikan dirinya melakukan soleknya di kereta bawah tanah. Kembali pada tahun 2014, dia berkongsi foto dirinya “menyembunyikan di bawah kereta bawah tanah” dengan penguji pen roller Beauty Beauty ball tester.

Menyembunyikan di kereta bawah tanah! Dengan @flowerbeauty tester roller ball concealer yang keluar Januari 2015 @walmart #commuterbeauty

Jawatan yang dikongsi oleh Drew Barrymore (@drewbarrymore) pada

BERKAITAN: Drew Barrymore Mempunyai Dilema Makeup Hari Sehingga Malam

Kami begitu berkaitan, Drew!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 60 = 68

map