Malaikat Rahsia Victoria Lily Aldridge Membuka Sehingga Memakai Bra $ 2 Juta dan Menjadi Saraf di Hadapan Suaminya

Sekarang Halloween secara rasmi telah tiba masanya untuk bersiap sedia untuk mistletoe, stoking, dan Victoria Fashion Secret Show. Ia adalah, selepas semua, masa yang paling indah tahun ini.

Masa apabila supermodel kegemaran kami mengambil bahagian dalam pakaian dalam yang paling mewah dan kami semua mendapat inspirasi untuk resolusi Tahun Baru kami. The bra $ 2 juta yang didambakan juga merupakan kemuncak utama, dan pada tahun ini Lily Aldridge akan mempamerkan Victoria’s Secret Fireworks Fantasy Bra, yang merangkumi lebih daripada 6,500 permata berharga yang ditetapkan dalam emas 18K. 

Nasib baik, kami mendapat peluang untuk mengejar bom California sebelum semuanya turun, dan dia sangat banyak untuk berkongsi dengan kami, dari apa yang diperlukan untuk mendapatkan bentuk teratas untuk pertunjukan epik seperti bagaimana dia tetap segar sambil mengatasi jadual sibuknya. Baca terus untuk mengetahui apa yang benar-benar suka berjalan di tumit Aldridge.

Bagaimana perasaannya menjadi Malaikat yang terpilih untuk memakai bra $ 2 juta itu?

Sungguh menakjubkan, tentu saja! Itulah kehormatan untuk mengikuti jejak langkah wanita yang pernah memakainya, dan saya amat berterima kasih kepada Rahsia Victoria kerana memilih saya, dan menjadikan impian ini menjadi kenyataan.

Berapa lamakah impian kamu ini?

Sejak saya melihat pertunjukan fesyen Victoria Secret pertama saya sebagai seorang gadis kecil. Ia adalah satu fantasi yang besar untuk banyak gadis muda dan hanya menjadi sebahagian daripada persembahan dan juga untuk memakai bra fantasi menakjubkan.

BERKAITAN: Lily Aldridge Adalah Wajah Kejayaan Menarik Musim Sejuk Carolina Herrera 2015

Apa bahagian terbaik tentang menjadi Malaikat Rahsia Victoria?

Yang terbaik ialah kawan dan persahabatan yang saya buat dengan para Malaikat yang lain. Ia adalah satu ikatan yang sangat istimewa yang akan kita dapat sepanjang hidup kita.

Anda telah bekerja dengan Victoria Secret buat sementara waktu sekarang. Adakah anda pernah merasa gugup?

Saya mendapat banyak kebimbangan dan keseronokan, tetapi jika suami saya ada di khalayak saya mendapat gelisah. Tetapi ia tidak begitu buruk kerana ia pada mulanya dan saya benar-benar bersenang-senang melakukannya.

Apa nasihat anda untuk kelihatan hebat dalam seluar dalam anda?

Ini semua mengenai keyakinan dan mencari sesuatu yang anda rasa selesa dan sesuai dengan anda. Sama ada seluar dalam kapas atau pakaian lingerie seksi dan dihiasi, saya fikir ia mengenai mencari apa yang berfungsi untuk anda.

Apakah beberapa cara yang anda sedang persediaan untuk pameran itu?

Saya melakukan banyak Ballet Beautiful. Saya suka Ballet Cantik. Saya fikir ia sangat bagus untuk jenis badan saya. Ia membantu untuk memastikan anda panjang dan kurus, dan saya suka bekerja dengan jurulatih saya, dan saya cuba untuk mendapatkan banyak tidur kecantikan.

Bagaimanakah anda dapat mencari yang hebat semasa melakukan perjalanan??

Minum banyak air limau. Saya mempunyai pasukan yang hebat, dan saya perlu banyak tidur. Saya fikir ia sangat penting. Saya mempunyai beberapa jam sebelum penerbangan seterusnya, jadi saya akan pergi tidur sebentar.

BERKAITAN: Miranda Kerr, Lily Aldridge, dan Martha Hunt Bersatu Menentang Bullying

Apakah faedah yang anda perhatikan daripada meminum air limau?

Ia sangat alkali dan ia baik untuk detoksifikasi. Saya cuba sihat dan saya benar-benar suka rasa. Mereka adalah lemon yang saya dapatkan dari taman saya.

Apa lagi yang ada di taman anda selain lemon?

Saya baru menanam labu dan labu dengan anak perempuan saya. Oleh itu, semoga mereka akan berkembang pada musim luruh berikutnya. Kami ada taman kecil kita sendiri. Saya menanam pokok limau pada musim bunga untuk anak perempuan saya, dan lemon hanya masak. Saya suka membuat air limau saya, tetapi kami juga membuat limau, yang lebih manis dan dia menikmatinya.

Apa yang biasanya anda makan untuk sarapan pagi?

Saya suka telur dan bacon, dan sebilangan alpukat. Saya fikir ia hanya lazat. Saya juga minum teh setiap pagi: sama ada sarapan pagi Inggeris atau teh hijau.

Apakah nombor satu perkara yang anda fikir membantu anda mencairkan bentuk selepas melahirkan? Saya melakukan banyak Ballet Beautiful. Saya makan sangat bersih. Saya terpaksa makan banyak kerana saya sedang menyusu. Saya makan banyak kentang panggang ayam, dan banyak alpukat. Saya banyak memasak untuk diri saya sendiri.

Apa tip untuk mengambil selfie yang hebat?

Saya suka telefon supaya ditekankan pada diri saya sendiri dan menambah tanda perdamaian. Saya melakukan banyak perkara di Instagram saya, dan saya sangat suka penapis yang membuat gambar kelihatan sangat tua.

The 2015 Fashion Show Rahsia Victoria mengudara pada 8 Disember di 10/9 Tengah di CBS.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 + = 26

map