Malam Hari Ahad saya dengan Taylor Kitsch: Mengapa Saya Suka Menonton Detektif Benar

Tim Riggins, adakah anda?!

Apabila pelakon Detektif BenarMusim kedua yang disusun bintang pertama kali diumumkan, nampaknya mimpi menjadi kenyataan bahawa Colin Farrell, Rachel McAdams, dan Vince Vaughn akan berkongsi skrin kecil. Tetapi sekarang, lima episod, jelas bahawa Taylor Kitsch telah mencuri perhatian pada miniseri neo-noir HBO. Sedunia jauh dari watak bermain bola sepaknya yang perempuan Lampu Malam Jumaat, Kitsch membawa udara misteri kepada polis motosikal perangnya, Paul Woodrugh. Selain itu, anda tidak boleh membantu tetapi merenung kerana dia memukul di skrin. (Maksud saya, adakah anda melihat orang-orang yang abs?)

Mata permata mengetepikan, watak Kitsch mempunyai lebih banyak tawaran daripada penampilannya-dan dia boleh dikatakan memperoleh tajuk detektif yang paling disukai di acara itu. Setiap minggu, saya mendapati diri saya sedang mengarungi dia ketika dia berjuang untuk mencari kedudukannya secara peribadi dan profesional. Jadi apabila ia disahkan, selepas banyak petunjuk awal musim ini, bahawa (spoiler alert!) Woodrugh adalah gay, anda tidak boleh membantu tetapi merasakan lelaki itu kerana dia berusaha keras untuk melawan siapa dia sebenarnya. Sekarang bahawa dia mendapat teman wanita on-off yang mengandung, Woodrugh sedang memainkan bahagian tunangan dan ayah-to-menjadi begitu pedas sehingga anda hanya tahu sesuatu-atau seseorang-betul di sudut, menunggu untuk mendedahkan kebenarannya.

Benar Detective Taylor Embed 2
HBO

RELATED: Colin Farrell Talks Season 2 of Detektif Benar

Dan dalam episod malam tadi, kita mengetahui bahawa ia mungkin menjadi ibunya sendiri, seorang penari yang telah membenci anaknya kerana merosakkan kerjayanya dengan hanya dikandungnya. Dia juga yakin bahawa dia adalah satu-satunya yang berhak mendapat cinta dan wangnya. Belum lagi, dia terlalu terfokus pada penampilan anaknya yang tampan. Kami mendapatkannya, dia panas-tetapi teruskan, anda ibunya. Dapatkannya bersama. Dan obsesinya dengan kehidupan cintanya mengambil giliran baru yang mengejutkan apabila ibu yang paling disayangi mendedahkan bahawa dia tahu rahsia anaknya-maksudnya “Pauly,” ketika dia coos, semakin hampir menjadi terdedah.

Itulah sebabnya walaupun musim ini tidak banyak yang mengejutkan seperti yang pertama, Paul Woodrugh masih memegang perhatian saya. Dan ia mungkin merangkak perlahan ke garisan penamat di mana kita akhirnya mendapat beberapa jawapan, tetapi selagi Woodrugh bersama-sama untuk perjalanan itu-dan semoga kembali ke basikalnya, berlumba di sepanjang Lebuhraya Pantai Pasifik-maka saya akan menyesuaikan diri dengan.

Benar Detective Taylor Embed 1
HBO

BERKAITAN: Tonton Colin Farrell dan Vince Vaughn Grill Each Other dalam “Confessions True”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 19

map