Man Repeller’s Leandra Medine Tidak Pernah Memberi Hadiah Holiday-Tetapi Mempunyai Satu Yang Sempurna untuk Pekerja-Pekerja Anda

Man Repeller’s Leandra Medine mungkin bukan pemberi hadiah besar sendiri, tetapi dia mempunyai beberapa idea yang bagus untuk bagaimana anda boleh merawat orang dalam kehidupan anda musim cuti ini. Blogger fesyen dan ibu hamil mengakui bahawa dia “tidak pernah” sebenarnya memberikan hadiah, tetapi itu tidak bermakna dia menipu dari proses sepenuhnya. 

Dia telah membuat kad ucapan digital untuk pengalaman berbelanja P2P PayPal-cara untuk orang ramai memberi hadiah melalui kad hadiah maya-dan dia bercakap dengan InStyle melalui telefon mengenainya. 

Baca wawancara kami dengan Medine di bawah untuk mengetahui apa yang dia fikir anda harus memberi hadiah kepada rakan kerja anda pada tahun ini.

Apa yang memberi inspirasi kepada reka bentuk kad anda untuk PayPal?
Nah, ia benar-benar sedikit lebih kolaboratif daripada apa-apa lagi, jadi pada dasarnya PayPal mempunyai beberapa idea sudah mengenai arah yang mereka mahu masuk, dan tugas saya untuk memastikan mereka adalah gabungan lucu dan menawan, jadi saya kebanyakannya terlibat dalam proses tweaking untuk mendapatkan kad ke tempat yang dirasai sebagai Repeller Man yang mungkin.

Jika anda mendapat kad PayPal sebagai hadiah hari ini, apa yang akan anda beli dengannya?
Oh, ia benar-benar bergantung pada berapa banyak wang yang mereka berikan kepada saya dengan kad itu. Anda tahu, saya merasa seperti berada dalam kedudukan yang istimewa kerana saya menerima begitu banyak hadiah, saya mungkin akan menggunakan salah satu kad untuk membeli hadiah percutian untuk orang lain atau membuat beberapa versi sumbangan. Saya fikir ia akan menjadi sangat mementingkan saya untuk membeli sesuatu untuk diri saya sendiri.

RELATED: Leander Medine Man Repeller Mengumumkan Kehamilannya dalam Post Emosional Tentang Rawatan Kesuburan

Bagaimana anda berbakat untuk orang istimewa dalam kehidupan anda musim ini??
Saya orang Yahudi, jadi saya tidak benar-benar melakukan hadiah Krismas, dan Hanukkah bukan masalah besar sebagai hadiah yang menjadi perhatian, jadi saya tidak pernah memberikan hadiah. Ia selalu agak lucu apabila soalan ini diminta kepada saya, siapa saya hadiah dan apa yang saya hadiah kepada mereka, kerana jarang sekali saya memberi hadiah.

Tetapi apabila syarikat saya jauh lebih kecil, saya digunakan untuk mencuba dan memberikan hadiah peribadi kepada pekerja saya seperti saya akan memberikan Amelia-Amelia Ketua Kreatif kami-sesuatu yang saya tahu dia mahukan. Suka, jika ia adalah anting-anting Celine, dan saya benar-benar akan menunggu sehingga turun ke wayar ketika sesuatu mula dijual sehingga saya dapat memperoleh nilai yang lebih baik pada titik harga yang saya mampu.

Adakah anda mempunyai tip membeli-belah apabila anda membeli-belah untuk rakan sekerja atau pekerja anda secara khusus?
Baik menurut penyelidikan yang telah dilakukan oleh PayPal dan penyelidikan yang saya baca sebagai hasilnya, wang itu adalah hadiah yang dikehendaki orang untuk cuti, dan sebagainya memberikan yang menjadikannya lebih mudah. Saya faham bahawa ia adalah pemikiran yang dikira, tetapi menerima wang yang begitu besar, jadi jika anda berada dalam kedudukan untuk memberi bonus pekerja, lakukan saja.

VIDEO: Bagaimana Membuat Kalender Advent Calendar

Bagaimanakah anda menyimpan perkara-perkara sebagai bebas tekanan mungkin semasa bersiap untuk cuti?
Cuti ini hanya mengagumkan kerana ia adalah masa yang sangat singkat. Ia seperti semua orang yang cuba mendapatkan perkara minit terakhir sebelum Tahun Baru bermula. Hari-hari cuti yang sebenar adalah sangat menarik kerana saya prihatin, saya tidak semestinya menganggapnya stres kerana sekali lagi, saya tidak terlalu terlibat dalam proses pemberian hadiah. Saya tidak terlibat dalam bahagian budaya dengan cara yang sangat mendalam. Tetapi saya tidak tahu, saya seorang yang benar-benar cemas dan saya tidak begitu baik menguruskan tekanan untuk jujur.

Adalah baik untuk mengingati bahawa cuti sendiri adalah menarik, walaupun pembentukan kurang begitu.  
Ia menyeronokkan, bukan? Itulah sebabnya orang banyak minum, mereka cuba melupakan apa yang perlu mereka lakukan.

Mungkin sebab itulah sebotol wain adalah idea hadiah percutian padat.
Ya, terutamanya jika seseorang mempunyai pesta bercuti di rumah.

Wawancara ini telah diedit dan dipelbagaikan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 + = 64

map