Margot Robbie dan Kakaknya yang Sedang Merayakan Pencalonan Oscarnya Akan Membawa Anda Jadi Banyak Kegembiraan

Kembali pada bulan Januari, Saya, Tonya bintang Margot Robbie mengetahui bahawa dia telah dicalonkan dalam kategori pelakon terbaik di Anugerah Akademi 2018 – yang, anda tahu, adalah perjanjian yang cukup BESAR di mana-mana pun dalam kerjaya Hollywood, tetapi terutamanya yang masih muda seperti Robbie’s.

Pemain berusia 27 tahun itu meraikan nominasi Oscar pertama di Australia asalnya dengan rakan-rakan, keluarga, dan roti bakar atau dua-jika acara ini tidak memanggil sampanye, apa yang berlaku?

Pada 24 Januari, Robbie memaparkan foto hitam putih yang manis dan kakaknya, Cameron terkunci dalam pelukan yang ketat. “Saya & my lil bro hanya 15 jam yang lalu. Tiada tempat yang lebih baik untuk menerima berita yang menarik itu-dengan kawan-kawan dan keluarga terdekat saya di negara asal saya : flag_au: Semuanya terasa sekarang : ketawa: : champagne_glass: : penari_tone1:: tada:,”The Wolf of Wall Street alum tulis.

Saya & my lil bro hanya 15 jam yang lalu. Tiada tempat yang lebih baik untuk menerima berita yang menarik itu – dengan rakan-rakan dan keluarga terdekat saya di negara asal saya ���� Semua terasa sekarang ��������⛸

Jawatan yang dikongsi oleh @ margotrobbie pada

Cameron, yang juga seorang pelakon, mencatatkan foto yang sama, menulis, “Tidak ada yang boleh saya katakan yang menyatakan betapa saya bangga dengan #academyawardnominee #whatamoment ini!”

Sekiranya anda tertanya-tanya, tidak, Margot bukan satu-satunya ahli keluarga Robbie fam yang diberkati secara genetik. Hiii, Cameron.

Hazy pada butirannya.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cameron Robbie (@cameronrobbie) pada

Menangis air mata saya selepas membenci setiap keputusan yang pernah saya buat dengan $ 9 wain. #longweekendnotlongenough #sendtheparamedic

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cameron Robbie (@cameronrobbie) pada

Daripada semua warna, saya dapati kuning pasti mempunyai rasa humor yang terbaik … @mrpfashion_au

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cameron Robbie (@cameronrobbie) pada

Tahniah, Margot!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map