Margot Robbie, Hilary Duff dan Kate Bosworth Adakah Semua Bermain Sharon Tate di Filem yang Akan Datang

Nama Sharon Tate tidak tertakluk kepada perbualan air sejuk ini sejak musim panas tahun ’69, ketika pelakon hamil terbunuh di tangan kultus terkenal Charles Manson, bersama penata rambut Hollywood Jay Sebring, ahli waris kopi Folger Abigail Folger, Poland pelakon Wojciech Frykowski, dan pelajar melawat Steven Parent.

Sebagai ulang tahun 50 tahun pembunuhan itu, Hollywood telah bermotivasi tinggi, membangunkan filem-filem inspirasi Manson dan Tate – empat, setakat ini, dijangka dibuka dalam tempoh dua tahun akan datang.

VIDEO: Margot Robbie ialah Sharon Tate dalam Foto Baru dari Setelah Suatu Masa di Hollywood

Persoalan mengenai bibir semua orang, tentu saja, adalah ini: Adakah pelakon-pelakon itu akan dibuang sebagai Tate melakukan keadilan ikon lewat?

Sharon Tate Actresses
Ilustrasi Foto. Foto: Getty Images, katebosworth / Instagram, hilaryduff / Instagram, Sony Pictures

Tatal ke bawah untuk melihat sendiri.

The Haunting of Sharon Tate

Sharon Tate Actresses - Duff - Embed
Getty Images, hilaryduff / Instagram

Apa itu?

Penulis Dick Kleiner memberitahu Nasib Majalah yang satu tahun sebelum kematiannya, Tate terperinci pengalaman mimpi-seperti yang, dalam penglihatan semula, nampak sebagai kenyataan pembunuhannya.

“Saya mempunyai pengalaman psikik – sekurang-kurangnya saya rasa apa itu,” katanya dilaporkan kepada Kleiner. “Ia adalah perkara yang sangat menakutkan dan mengganggu bagi saya, ia berlaku setahun atau lebih, mungkin anda boleh menerangkannya.”

Tate memberitahu Kleiner melihat seorang “lelaki kecil yang menyeramkan” di luar pintu bilik tidurnya. Selepas menonton lelaki bergerak di bilik tidurnya untuk beberapa ketika, dia berlari menuruni tangga, hanya melihat “sesuatu atau orang yang terikat pada tangga.”

“Siapa pun itu-dan saya tidak dapat memberitahu sama ada lelaki atau perempuan tetapi tahu entah bagaimana sama ada [teman lelaki saya pada masa itu, Jay Sebring] atau saya-dia dipotong terbuka di kerongkong,” dia menjelaskan. Kedua-dua dia dan Sebring mengalami luka tekak dalam pembunuhan brutal pada 8 Ogos 1969.

Akaun Tate, lebih terperinci di sini, adalah asas filem seram yang diketuai oleh Hilary Duff.

Memiliki peluang yang luar biasa bermain Sharon Tate dua minggu lalu dalam filem bebas. Dia adalah seorang wanita yang luar biasa dan ia adalah penghormatan sejati

Pos yang dikongsi oleh Hilary Duff (@hilaryduff) pada

Kembali bekerja. �� Sesi pertama dan akhir ADR untuk #TheHauntingOfSharonTate. Saya sangat bangga dan teruja untuk filem ini. Kita semua bekerja sangat keras dan meletakkan banyak cinta, usaha, dan menjaga diri untuk menggambarkan orang-orang ini dan menceritakan kisah ini. Saya tidak boleh menunggu untuk anda melihatnya. �� Sesiapa yang mahu menilai filem ini harus melihatnya sebelum menimbang. Filem ini bersifat psikologi dan rohani. Plot itu diilhamkan oleh kutipan sebenar dari Tate, dari satu wawancara yang diterbitkan setahun sebelum kematiannya di Fate Magazine, di mana dia mendedahkan mimpi tentang hantu menghantui rumahnya dan meramalkan kematiannya sendiri di tangan kultus setan. DAN, jika ada yang ingin mengkritik saya tersenyum dalam mana-mana foto, saya tersenyum kerana saya hanya diberitahu saya berjaya menyelesaikan projek itu selepas membuat banyak masa dan usaha untuk belajar tentang orang-orang ini dan melakukan usaha terbaik dan wajar saya untuk menggambarkan orang itu secara hormat Saya telah diupah untuk bermain. Saya suka kerja saya dan kita semua bekerja keras dalam projek ini. ———————— * Saya tidak akan lagi membenarkan komen pada imej saya. Ia malang, tetapi media sosial bukanlah tempat untuk perbualan yang benar. Pada pendapat saya, ia menjadi lebih banyak daripada mimbar pembuli dan saya tidak akan bertolak ansur dengan itu di halaman saya.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lydia Hearst (@lydiahearst) pada

Apa Adakah Think Family Tate??

Kakak Sharon Tate, Debra, memberitahu Orang dia mendapati filem itu “tidak berkelas.” “Tidak kira siapa yang bertindak di dalamnya-ia hanya hambar,” jelasnya. “Tidak ada kelas bagaimana semua orang bergegas untuk melepaskan sesuatu untuk ulang tahun ke-50 peristiwa yang mengerikan itu.”

Lagipun, Debra yakin bahawa adik perempuannya tidak pernah mempunyai apa-apa jenis kematiannya.

“Saya tahu untuk fakta dia tidak mempunyai paksaan – bangun atau dalam mimpi – bahawa dia dan Jay akan memotong tenggorokan mereka. Saya memeriksa dengan semua kawan hidupnya. Tiada seorang pun daripada kawan-kawannya yang tahu tentang perkara ini. Tacky, norak, norak, “dia meneruskan,” Ia adalah fabrikasi yang menyeluruh. “

Pemberontakan Debra diterbitkan hanya beberapa hari selepas Duff memaparkan foto kontroversial dirinya yang kelihatan seperti pakaian sebagai Tate, memegang teddy beruang yang berongga, gambar yang mengandungi keterangan “mempunyai bayi.” Pada masa kematiannya, Tate telah 34 minggu mengandung anak pengarah Roman Polanski.

Sekiranya bayi itu telah mati

Pos yang dikongsi oleh Hilary Duff (@hilaryduff) pada

Setelah Suatu Masa Di Hollywood

Sharon Tate Actresses - Robbie - Embed
Getty Images, Sony Pictures

Apa itu?

Pengarah Quentin Tarantino menggambarkan filem 2019 sebagai “cerita yang berlaku di Los Angeles pada tahun 1969, di puncak Hollywood hippy. Kedua-dua tokoh utama ialah Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bekas bintang siri TV Barat, dan masa yang lama Shuffle Booth (Brad Pitt) kedua-duanya bergelut untuk menjadikannya di Hollywood yang mereka tidak kenali lagi.Tetapi Rick mempunyai jiran sebelah yang sangat terkenal … Sharon Tate. ” Walaupun ia mempunyai Tate (dimainkan oleh pelakon yang dicalonkan oleh Oscar Margot Robbie), filem itu memfokus pada tahun 1969 secara keseluruhan.

Lihat pertama. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

Jawatan yang dikongsi oleh @ margotrobbie pada

Lihat pertama. #OnceUponATimeInHollywood

Satu jawatan yang dikongsi oleh Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) pada

Apa Adakah Think Family Tate??

Awalnya, Debra dilaporkan menentang penyertaan Tarantino dari adik perempuannya dalam filem tersebut, tetapi keraguannya dibatalkan selepas bertemu dengan pengarah. Ia juga membantu Sony bersetuju untuk melepaskan peluncuran teater itu dua minggu – ia pada asalnya dijadualkan dibuka pada 9 Ogos 2019, ulang tahun ke-50 pembunuhan Manson yang mengerikan, tetapi kini akan melihat pelepasan 26 Julai. “Filem ini bukan apa yang diharapkan oleh orang ramai apabila anda menggabungkan nama Tarantino dan Manson,” kata Debra TMZ projek itu.

BERKAITAN: Bolehkah Satu Filem Menangani Kedua-dua Brad Pitt DAN Leonardo DiCaprio?

Tate

Sharon Tate Actresses - Bosworth - Embed
Getty Images, katebosworth / Instagram

Apa itu?

Filem yang diketuai oleh Kate Bosworth akan memberi tumpuan kepada kisah kehidupan Sharon Tate, bertentangan dengan kisah sensasi pembunuhannya.

Pengarah Michael Polish (suami Bosworth) mengeluarkan gambar-gambar di belakang Bosworth pada Instaram pada Mac, menulis, “Sebagai bapa dan pembuat filem, saya tidak berminat untuk menggambarkan keganasan di skrin dengan projek ini. Ia tidak mempunyai tempat dalam kehidupan Tate lagi, saya berasa bangga kerana Debra Tate telah memberikan derma dengan kehidupannya untuk berkongsi maklumat yang akan menjadikan filem ini satu-satunya … seperti Sharon. “

Sebagai bapa dan pembuat filem, saya tidak berminat untuk menggambarkan keganasan di skrin dengan projek ini. Ia tidak mempunyai tempat dalam kehidupan Tate lagi, saya berasa bangga bahawa Debra Tate telah memberikan derma dengan kehidupannya dalam perkongsian maklumat yang akan menjadikan filem ini satu perkara seperti … Sharon.

Satu jawatan yang dikongsi oleh MichaelPolish (@michaelpolish) pada

Bosworth menyuarakan sentimen serupa di media sosial, menulis, “Ia adalah kehormatan saya untuk bermain Sharon Tate dalam filem berikutnya TATE. Filem ini hanya akan meraikan hidupnya. Kami tidak akan melanggarnya atau mengeksploitasi kematiannya. Selama terlalu lama wanita cantik ini yang terbuat dari cahaya terpaksa menanggung tragedi. Sudah tiba masanya untuk mengambil mikrofon dari gila itu. Ia adalah waktunya. Terima kasih Debra Tate kerana menyertai kami berkongsi kehidupan saudara perempuan anda. Saya tahu, dengan anda sebagai rakan kongsi kami – kita akan lakukan dengan betul. Saya sayang awak. Dan kepada suami saya – yang berdiri dengan saya setiap hari, berusaha untuk membawa cerita wanita ke skrin. Saya sayang awak. Ringkasnya, anda adalah yang terbesar. “

Adalah kehormatan saya untuk bermain Sharon Tate dalam filem TATE seterusnya. Filem ini hanya akan meraikan hidupnya. Kami tidak akan melanggarnya atau mengeksploitasi kematiannya. Selama terlalu lama wanita cantik ini yang terbuat dari cahaya terpaksa menanggung tragedi. Sudah tiba masanya untuk mengambil mikrofon dari gila itu. Ia adalah waktunya. Terima kasih Debra Tate kerana menyertai kami berkongsi kehidupan saudara perempuan anda. Saya tahu, dengan anda sebagai rakan kongsi kami – kita akan lakukan dengan betul. Saya sayang awak. Dan kepada suami saya – yang berdiri dengan saya setiap hari, berusaha untuk membawa cerita wanita ke skrin. Saya sayang awak. Sederhana, anda adalah yang terbesar. xx

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kate Bosworth (@katebosworth) pada

Apa Adakah Think Family Tate??

Seperti yang anda mungkin dapati dengan pernyataan Poland dan Bosworth, Debra Tate ada di papan untuk biopik ini. Malah, dia ditandatangani sebagai pengeluar.

“Mereka menceritakan kisahnya sebagai wanita selain pembunuhan. Kate akan menangkap hati, perasaan dan sikap Sharon, “kata Debra Tarikh akhir.

Dan walaupun “tidak ada yang akan kelihatan seperti Sharon,” Debra mengakui bahawa Bosworth adalah “sangat seperti Sharon – dia baik hati, lembut dan murah hati.”

Charlie Says

Sharon Tate Actresses - Grace Van Dien
Getty Images

Apa itu?

Juga dijadualkan untuk keluaran 2019, Charlie Says memberitahu kisah musim panas ’69 pembunuhan melalui akaun tiga wanita yang disabitkan: Susan Atkins (Marianne Rendón), Patricia Krenwinkel (Sosie Bacon), dan Leslie Van Houten (Hannah Murray). MahkotaMatt Smith mengambil alih peranan pemimpin kultus terkenal Charles Manson, sementara Akademi Rumah Hijau bintang Grace Van Dien melangkah ke kasut Tate.

Apa Adakah Think Family Tate??

Kata Debra belum lagi dipublikasikan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 61 = 66

map