Mariah Carey Masih Ratu Perintah Krismas-Itulah Mengapa

Apa yang kita mahukan untuk setiap musim cuti Krismas adalah letupan Mariun Carey yang meletup tinggi menerusi pangsapuri kami ketika kami menduduki dewan dan menahan stoking kami. Sudah 22 tahun sejak Mimi berbesar hati dengan vokal malaikat dan keharmonian yang menenangkan pada “Semua Saya Ingin untuk Krismas Adakah Anda”, dan trek itu boleh dikatakan satu yang secara rasminya mengingatkan kita bahawa, baik, ‘musim ini.

Tidak menghairankan, bahawa bintang berusia 46 tahun itu menyampaikan Krismas epik momen semasa VH1 Divas Holiday: Night Unsilent khas pada hari Isnin, ketika dia memerintahkan perhatian kita dan mengingatkan kita bahawa hanya ada seorang vokalis Hollywood yang mampu memiliki cuti itu. Berpakaian bodysuit merah yang dihiasi dengan selendang dengan reka bentuk seperti saman, empuk, terompak bahu yang terperinci dan potongan V-seksi yang seksi, Carey, segar dari perdana E nya yang baru! tunjukkan, Dunia Mariah, tidak gagal menonjol.

Tonton klip di sini:

Penari lelaki Hunky dalam jaket tanpa lengan berpeluh di belakangnya, membawanya ke langit, dan akhirnya membawanya kembali ke bumi. Tetapi, dengan tepat, memisahkan prestasi “Semua Saya Mahu Krismas Adakah Anda” dari yang lain? Ketahanan.

Di bawah, empat sebab mengapa Carey masih berada di atas.

BERKAITAN: 6 Gila Mengungkapkan dari Dunia Mariah Premiere

#FitSpo

Mariah dapat dengan mudah mengambil panggung dalam pakaian slit tinggi yang menunjukkan keluknya, tetapi kenapa tidak ante? Dia berani memakai bodysuit yang mendedahkan dan membesarkan kakinya yang kencang dan bentuk jam pasir. Worrrk.

Ia Telah 22 Tahun, Kuat

Bayangkan perlu menyanyikan lagu yang sama selama 22 tahun setiap Krismas tunggal dan bertindak semangat untuk mendengar jem itu kerana kali pertama anda mendengarnya. Selepas dua dekad untuk melaksanakan trek, Carey memilih berulang kali membuat penampilan dan membawa keseronokan percutian untuk semua. Itulah cinta.

Dia Masih Bertujuan Tinggi

Seperti mana-mana atlet, tahap prestasi berbeza-beza sepanjang hayat. Ya, beberapa penyajian lagu itu bukanlah yang paling pemaafkan, tetapi Carey telah mengubah trek untuk bekerja untuknya. Tujuan itu? Dia masih mendapat ketabahan untuk mengejar orang-orang yang sukar untuk dicuba.

BERKAITAN: Diet Mariah terdiri daripada Dua Makanan Sangat Ganjil: “Anda Akan Hate It”

Ia Sentiasa Spektakular

Untuk pengetahuan kami, tidak ada kontrak yang mewajibkan Carey melompat dari giring dan berdiri di hadapan perarakan para penari yang berpakaian ceria kelihatan sempurna untuk, ya, khusus televisyen. Tetapi Mariah selalu menarik semua perhentian, menjadikan kami mengangkat hiasan Krismas kami dan benar-benar bernyanyi dalam semangat musim ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 7

map